[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
啱啱有官員話應該重新考慮集體免疫方法,轉頭BJ 就入icu
中共故之然要死
但白皮on9都唔應該久留
一早提曬水叫用口罩
係都話冇用
你估我想
一入post幾多連登仔笑鳩BJ
其實1張就夠
唔通有100個笑佢你又貼100次
時間容許的話我會
唔係下次一個唔好彩到BJ老婆入院 連登仔都係會恥笑
有d野係大家係要知道唔做得
講定rip
一個人做到首相都咁on9輕敵肺炎
係自己搞出黎
1月2月香港人已經全民口罩
3月佢仲9up緊集體免疫
怪得邊個?

佢如果死左
反而仲可以警惕全世界唔好輕敵
未必唔係一件好事
軍事野 ff下好

最多打 cyber war
一講完就有人衝出黎
祖國
其實9成會選返Raab
應該學習總
梗係覺得係flu 啦
佢哋唔熟中國
睇完公佈出嚟嘅數字都覺得唔嚴重啦
點睇場武肺都似flu
如果某大國肯公佈真實數字嘅話
班外國人就自然會重視會驚
有抗體 唔怕
訓左無睇,佢出左院未﹖(打橫果隻)
依家咪可能會咁講
UK 未大爆發嗰陣個個都話無事,係啲media 譁眾取寵誇大Coronavirus
我識人係醫院上堂自備口罩帶重要俾人屌走,話呢到無Coronavirus 唔準戴
我上個月問個consultant 口罩有無用,佢答我佢覺得有用佢自己都已經帶緊
就連BBC 都先後搵左一個醫生,一個tropical medicine 嘅professor 定唔知乜水話masks are incredibly ineffective
到依家WHO 都開始改口風,BBC 就只係輕輕帶過單新聞

我post 多次呢個comment
近兩星期, 我住個小鎮(係Sussex)都多左人用口罩. 我係超市一個鐘內, 有四,五個人有口罩.
我呢邊 (wales) 大把鬼佬帶豬嘴
大把人帶N95
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞