[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
兩單我記得最清楚
偽造文書入美國
mortgage fraud
最好唔好住
依家人地果邊都暫時放低政見
集中為BJ禱告
exact7ly
美國同支共算帳宦都係抗疫後
係咪又聽你某個白警親戚講
英國人民反共情緒高漲
應該咁講,外國制度同我地身處嘅有唔同唔可以一概而論

佢地係多文化國家,雖然我地都suppose係,但我地歸咗蚛,多文化變左單一文化,滲透情度當然有唔同,天淵之別。

如何透過將香港變成一個傀儡,若然成功,係可以有效咁應用,起任何一個西方國家。
唔奶=即刻收皮,繼續奶=吊吓命
信政府 唔...仆街...佢本人就係政府
信自己,唔怕
BJ唔係真係好舐共架咋
華為單野你同我同TRUMP都好嬲,但係其實英國現階段既華為參與率已經有30%得返5%俾佢上,高鐵合約上到國會又會嚟多次加辣條款,唔會係俾中国做到既offer嚟,根本中国依家就好撚嬲
根本佢想舐共都唔舐得到最盡
反而之前有人話佢同trump夾埋推起華為都撻落地下我反而有啲信
係就係
佢係好有政治頭腦

但係就搏得太盡 成日想做第二個Churchill
亂鳩咁同人握手
俾你有政治魅力 無咗條命 咁又有撚用咩
賭係會有贏有輸 今次佢仲要輸突咗

我以前好吹捧佢 不過今次真係幾失望
仲有佢變相搞到成班廢國留學生湧返香港 有啲住喺附近嘅人確診咗
搞到要無端端驚一排

今次如果佢大命繼續做到PM 我會加把口屌佢
做人唔好計得太盡

不過依家都望佢無事
source?
你話佢唔奶共呢句我就不敢認同連佢細佬都同華為有關係。
50%...
佢地鬼識英文同twitter咩
今次玩大左
唔止押左全國健康
仲押埋自己條命...
我唔係話佢唔舐係話佢無我地想像中咁舐姐
惡化得咁快既
邊個仲敢話just a flu
God bless Boris
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞