[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
UK PM Boris Johnson, who is in intensive care, has asked Foreign Secretary Dominic Raab to stand in "where necessary"

bbc.in/3dZpZ5M
入院都未必會有用佢發燒其實都係食發燒藥
照計BJ都係...
屌 出巡做show都只係5mins
好似習大咁隔空對住電視揮手 梗係無野啦
喺佢宣佈感染咗果日,
城邦派仲話佢以自己作為示範話俾世界知依個病同流感一樣,唔好咁on9 咁大反應...
祝佢過到呢關
英鎊準備插水
十日都未退燒
唔好笑人啦屌
聽日幫支那人一定話開香檳,
你笑9佢同支那人有咩分別?

奶力做文宣,中共肺炎
佢老婆得symptoms 未確診
琴日先入撚埋廠點會係轉好
有冇人分析假如真係唔好彩香左咁會帶黎咩影響?
如果BJ真係GG 咁係咩人接任 咩背景取態
Last month, the prime minister's spokesman said if Mr Johnson was unwell and unable to work, Mr Raab, as the first secretary of state, would stand in.
果個係咪查理斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞