[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
"奶共"就要死
全世界可能起碼要死一半以上既人
定係我記錯係may
食煙就10個英國白人8個食
佢本身都有obese
痴肥人本身有糖尿 三高 心臟病機會比普通人多幾倍
我相信事頭婆家教好 作息起碼規律啲(唔計安德魯
香港無份奶咩
支共啲隻惡魔歐美同香港都有份養大佢
想像下香港畀連登仔執政 ....
上twitter 多謝支那毒害人哋首相先
根本連登大部份人係嘗試connect外國人嗰陣完全無考慮過人地嘅處境, 淨係係咁叫人stand with HK,
但係人地始終有自己嘅生活, 有自己國家最大最迫切嘅問題, 人地唔prioritise香港人嘅concern固然作為香港人係會覺得失望, 但係你亦要理解人地其實無道理要訓身幫我哋

睇開啲, 係咁標籤外面嘅人做左膠, 奶共只係制造不必要嘅敵人
共產黨中國政治同歐美外國政府係好唔同

獨裁政體下係分唔到愛國同政治立場,因為國家同政體合一左,而且冇公平既選舉,未必代表民意

民主政體係講緊普世價值都尊重公平選舉制度
即使政治立場唔同但只要係民意所歸都必須要尊重結果
政見不同都唔會想自己國家元首有事
呢啲叫真愛國 唔撚係乜尻左膠
張建忠同班手下有6個月口罩
佢最出名就係身體健康無暗病
除左肥之外
正常歐美國家唔會想自己既元首死
你應該話香港既生活搞到連登仔咁
藍生真係藍到發瘟
候俊偉
兒登仔
柒少陣當幫忙啦
仲係度 出精出精
連Boris 都俾人話左膠
一出lCU news,當地有20個Huawei 5G基站被毀
萬一佢死咗 英國會唔會form wartime cabinet?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞