[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
20個phone masts

https://www.theguardian.com/technology/2020/apr/06/at-least-20-uk-phone-masts-vandalised-over-false-5g-coronavirus-claims
many of the masts that have been vandalised did not contain the technology and the attacks merely damaged 3G and 4G equipment.
肥危險嘅原因係因為通常有三高, 心臟病,
不過佢肥但係無依啲 (最少一直講緊佢係無任何underlying conditions),
咁咪唔算高危囉
諗多左,一車車人民弊加華為5g BJ 既死好快唔記得
我喺英國
其實唔係
大部分人都仲係ok
覺得lockdown係為人為己為NHS必需要做嘅嘢

亦覺得Boris 今次疫情處理得唔錯
所以最後真係會上twitter做嘢嘅通常都係正常人比班乜柒都嗌抵死嘅右膠兒登仔做,真係死得人多
究竟連登仔嘅左膠門檻喺邊
毛澤東話聯合次要敵人,打擊主要敵人
連登仔反其道而行,要人100%為曬你,同自己敵人反面先收貨
將大部份人變敵人

經濟上全世界有幾多地方係唔"撐共",唔"奶共"
安倍幫香港出過聲,又想搞自衛隊咁算唔算奶共
仲有我好懷疑鬼佬有無"奶"既概念,
佢可能覺得只係做生意,why not
首先佢都未死
同埋應該大部分人都覺得搞返中国唔係呢個時候應該討論嘅嘢

民怨呢樣嘢無
但唔代表啲人唔blame 中国
當然我自己都一直同好多朋友或者會傾計嘅人講返中国有幾大責任

但暫時黎講
救人同抗疫比較重要
首先會畀支那斷水絕糧
BoJo都左膠,
唔撚怪得上面有人連Tommy Robinson都吹奏, 話香港應該都要搞返個港版 EDL

眼中只有極右先算得上右, 其他全部大愛左膠
最近BJ 政府有過五十幾percent 支持度

講完herd immunity 呢啲咁大逆程不道嘅說話之後
Tories 立即收返 而且抗逆係積極有效嘅

但如果條curve 真係flatten 唔到 啲人又開始冇飯開的話 真係要考慮整個戰時內閣
佢地係五毛都仲好,真心膠既話我好失望
你自己去加泰集會都思前想後
人地老奉同你反共,得罪共產黨
應該係無國家元首係咁低民望底下仲有得做
係西方國家一早下咗台啦
仲邊會叫佢幾時死
比個負皮佢地就算啦,唔值得浪費太多時間討論佢地
雖然我都明共產黨害到香港有幾慘
因為班陰毛撚覺得武漢肺炎唔係病毒,而係5G造成嘅病
好撚奇怪
每逢weekend個數字就低少少,啲人就大叫:peak咗!peak咗!
之後星期一二急升就靜哂,weekend又黎過
政府好似係咁講
黎緊4月尾五月會peak
六月情況會變好返少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞