[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
唔該你睇清楚,我上面係叫啲人去#PrayForBoris
我嘅意思係話有好多連登仔會覺得呢啲行為好左膠,但鬼佬就係咁樣,因為佢哋生活係一個容許佢哋咁樣做嘅國度。
老老實實,佢咁做先多人支持(先不論搵命搏)
如果佢一中就特權入廠肯定比人屌到飛起先
都無
諗真啲先
成個EU入面 有邊個唔怕佢唔憎佢?
佢未病之前太過醒 爭啲搞散埋EU
我唔覺其他歐洲領袖會真心覺得可惜 亦唔會因而過份激動
A fool and his life are soon parted.
放心啦 戰狼自己會出精
酸楊單野一出 我twitter已經見到勁多nice fire in AUS, hope u get the virus etc
ICU入面 一半人出唔返黎
remdesivir係唔錯但好似已經停左比人用
只比參與實驗者
唔夠多
唔知英國有plasma treatment 未
如果有cytokine storm 基本上=玩完
God bless bojo
最好帝吧式出征
突然入ICU似cytokine storm ?
呢個唔係左唔左膠問題,日日屌人老母既香港人知道某人老母入左醫院都收收口,除非果個人真係同佢十冤九仇(淋病果堆)
Twitter #PrayForBoris
好多英國人為BJ祈禱
岩 拎埋五星毒旗 引火燒大劣
毛?
佢呢D身分唔洗擔心啦,用得既都用
喺連登所有關於口德嘅嘢都係叫左膠
同埋因為而家BJ係瀨共,我哋去祝福佢的而且確係有少少左膠行為,但係我認同係必須要做,因為應該係接受呢一套。

其實你都唔需要咁介意人哋話應該係咪左膠,個個人睇法唔同有排講,最緊要而家我哋係要做啱野。
我知你係叫人pray
我係話已經同左/右 膠/唔膠無關 係人性問題
屌PM嘅英國人都會收口
連登仔唔好平行時空覺得呢個時候笑人好型
大家幫手入去為佢祈禱之後再帶出中共搞到全世界都係病毒呢個信息
最嬲咪嗰句係重點,我唔介意啲人用不同諗法去評論西方國家係咪一個左膠,我最怕係佢哋戇鳩鳩做錯野
同死咗無分別
今次真係可以報定先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞