[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
冇可能
上面巴打講咗會Tory 圍內再選
最多咪caretaker,bojo (touch wood) 死之後都係要tory leadership race
我睇好Michael gove
大家去過英國就知道嗰度啲人係真係好左膠,佢哋唔會係人哋就死嘅時候想人死快啲。
好少呢啲人囉
大家可以講啲技巧好啲㗎嘛,唔需要講到係BJ FANS咁嘅,總之就純粹以一個憐憫之心咁講咪得囉。
真正人人平等
無錯,佢哋其實唔係舔共,係舔利益。
因為蠢
jacob rees mogg 係咪真係冇機
Yes,為佢祈禱之後再講因為佢相信左中共嘅說話囉,希望佢快啲好返,之後唔好再信錯人。
大家呢啲唔使教啦
講咗幾L多次 扮粉蛆會backfire
鬼佬嘅investigation係好深入
https://www.propublica.org/article/how-china-built-a-twitter-propaganda-machine-then-let-it-loose-on-coronavirus
反正粉蛆去笑人herd immunity係一定會發生
點解要搞著自己比位人入
應該完咗疫情先會選啦下話
而家呢個時勢 Raab有排caretaking

認真,如果tory冇咗BJ都幾大獲
奶得共預咗架啦
其實香港人俾英國人管咗咁耐,呢啲野我地平時都唔係真係完全唔做啦
好容易理解
講咗幾L多次 扮粉蛆會backfire
鬼佬嘅investigation係好深入
https://www.propublica.org/article/how-china-built-a-twitter-propaganda-machine-then-let-it-loose-on-coronavirus
反正粉蛆去笑人herd immunity係一定會發生
點解要搞著自己比位人入
同意,就咁一句god bless/pray for好過你spread hate
而且實有中国小粉紅搞事
現在北美都提議出外帶非醫療口罩
如果喺香港
林鄭中咗一定會咒埋佢全家死,再咒埋全部局長一齊死
我對中國小粉紅好有信心,永遠唔會令我失望
一定pray先
美國同支共算帳都係抗疫後啦
出完呢單新聞,
ftse futures仲可以升
英國佬痴撚線
擺明分化啦呢啲
因為我哋係一個獨裁嘅社會呀嘛,如果個總統或者特首係我哋民選出嚟嘅,大家嘅仇恨就唔會去到咁盡㗎啦,做得唔好下次咪唔民佢囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞