[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
屌BJ屌得好撚勁佢都咁講:
英國有冇機制皇室喺必要時可以打破不干政傳統直接掌權
Tory 議會過半
只會自己選返個leader 出黎
退一萬步,就算snap election,唔係tory / labour根本冇機上位
呢次疫情唔見得可以打破英國兩黨政治局面
我相信台灣都會係呢種心態
華人嘅權力鬥爭就係你死我活,完全係古代帝王朝廷心態
如果佢今次大步欖過
就會話佢同醫院夾埋做場戲咋
你班人咁鐘意玩丫嘛,咪陪你玩囉
exactly 本身都多到排山倒海
話扮果D都係豬隊友
岩呀,佢地有本事令到一個支持bno平權變bc既英國人呀paul幫我秒回駁鳩佢地
燒咗十日唔退燒
仲日日自我隔離
都估到會轉差啦

你係咪唔知佢個底幾花
政治立場唔提
佢坐監當旅行咁
因為boris johnson .....
驚死到仆街,邊有咁易中
都話咗鬼佬係咁樣㗎,可能你地覺得佢哋好左膠,
但係生活幸福嘅人就係有權做一個左膠,支持愛與和平。
所以大家入去祝福下佢,覺得自己仲唔夠嘅咪講多句中共壞話囉,最好加埋世衛,因為咁樣比較有共鳴。
真係 一定神助攻
其實去Save HK etc 藍絲group 引佢地出征好過la
https://www.theguardian.com/world/2020/mar/12/uk-moves-to-delay-phase-of-coronavirus-plan

Johnson: many more people will lose loved ones to coronavirus

The prime minister, Boris Johnson, said: “We have all got to be clear, this is the worst public health crisis for a generation. Some people compare it to seasonal flu. Alas, that is not right. Due to the lack of immunity this disease is more dangerous.

“It is going to spread further and I must level with you, I must level with the British public: many more families are going to lose loved ones before their time.”
等上斷頭檯咩。。。
人地二戰都係咁挨過
香港同台灣都警告過 咪撚信who同支那 好啦信到中撚埋入ICU

大家#prayforboris 啦
聽日會有㗎啦,班老野瞓晒啦。
點同人地選出黎 同埋唔關左唔左膠事,香港人成日都屌人老母,但人地老母入撚左醫院都會收下口啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞