[突發] boris johnson 入深切治療部

937 回覆
420 Like 12 Dislike
呢啲先係首領
而唔係柒婆咁
2月尾BJ: 有同摯愛分離既準備,群體免疫

今舖真係求仁得仁
貫徹公子獻頭,團結整個英國滅共
係撚
我識嘅所有英國人之前都信口罩無用,It's just a mild flu
係到呢個幾星期先至係條街到見到有人用頸巾遮住塊面,應該係想戴口罩但係無得賣
好番既話唔好再奶共啦 希望冇事
係 仲衰
我識嘅所有英國人話因為已經缺貨難買 所以盡量留俾最有需要嘅前線醫護喎
有個鬼教用厚 cotton 布做口罩,不過用前要用熨斗消毒,用後要洗
知你戇撚鳩,唔好咁大聲
依家咪可能會咁講
UK 未大爆發嗰陣個個都話無事,係啲media 譁眾取寵誇大Coronavirus
我識人係醫院上堂自備口罩帶重要俾人屌走,話呢到無Coronavirus 唔準戴
我上個月問個consultant 口罩有無用,佢答我佢覺得有用佢自己都已經帶緊
就連BBC 都先後搵左一個醫生,一個tropical medicine 嘅professor 定唔知乜水話masks are incredibly ineffective
到依家WHO 都開始改口風,BBC 就只係輕輕帶過單新聞

後來西方國家醒覺

仇恨不斷增加

中國大陸不斷串嘴 唔關我事 我地已經zero cases

最終戰爭收場

長痛不如短痛

真係自我扺抗力搞到七日乜燒都退啦
依家自己好唔番有排醫
sor
BJ唔好死呀

要人冇事先至可以用華為㗎嘛
trump都話係flu
毛主席召見
佢唔係話老野唔洗醫咩?
Up
Add oil ar
莊漢生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞