LIHKG 箍牙集中討論區22

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
爬左一陣文
想問觀塘九龍灣一帶,係咪李淳嘉醫生最好?

想整傳統,最好就6萬樓下搞掂啦
大牙+智慧齒打橫生,開刀要7k
非專科箍牙應該4-5萬有找喇
我就箍梗IG 有間都開左幾耐既teethbeauty_guru ,帶梗第6期,效果幾唔錯 個店主都好熱心勁多資料彈埋黎 lol 之前想箍都搵過一大輪,隔過價拒都平過大牌幾倍,依家就唔肯定喇
不過!印牙模就麻煩D,你可以參考下https://teethbeautyguru.wixsite.com/teethhk
我就箍梗IG 有間都開左幾耐既teethbeauty_guru ,帶梗第6期,效果幾唔錯 個店主都好熱心勁多資料彈埋黎 lol 之前想箍都搵過一大輪,隔過價拒都平過大牌幾倍,依家就唔肯定喇
不過!印牙模就麻煩D,你可以參考下
https://teethbeautyguru.wixsite.com/teethhk
我係觀塘 Dr.Benson
傳統箍 我個case 4萬1 暫時剝住2隻牙
想問一下究竟應該剝牙定磨牙好
剝牙就多左空間收入去 可以改善嘴突問題
但缺點係永遠無左4隻牙 同埋驚剝牙會好痛
小妹窮嘛,好在暫時都可以,拒有越南牙醫跟依家日日等快D完,好勤力帶
..
有冇問過牙醫你個case啱做邊款多啲?
btw其實剝牙痛極都係一閃即逝 一般兩三個鐘已經止到血消到腫只要個口唔好太大動作就好快好得返
拒你老母
又copy and paste 2次 打手味濃
cool牙最好唔好睇名氣 最好睇身邊啲人有冇成功cool完棚牙 呢啲實冇死
啲語氣尷過openrice餐廳打手
block柒佢
巴打知唔知會唔會有學生優惠
仲讀緊書想箍牙 唔想太貴
仲話越南牙醫
笑左sor
打手死全家
聽日就上箍啦!
好期待
btw仲未拆線 唔知李醫生會唔會幫我拆
冇去mk鄧到覆診 佢都冇打過嚟提我
咪害人啦
箍牙都ig shop
一陣人哋排牙俾佢搞彎咗你過唔過意得去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞