要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡

5001 回覆
1107 Like 33 Dislike
澳洲回歸正題!
一定要靠我哋依邊營造出嚟!
一定要咁多位真。香港人醒覺!
如果唔係咁,就要等到另一場屠殺開始,啲人先會出番番黎!
所以黃絲們!把握抗疫既依幾個月
好好裝備自己無論咩方面都係!
唔可以比極權政府同班狗殺我哋一個措手不及
應該都係要對家逼我地

雨傘革命 魚蛋革命 仲有今次 都係佢地逼出嚟
23條立法就會逼到
比較大機會應該係6月嘅遊行 或者71
或者777忍唔住推23條

姐係最遲兩個月後
如果疫情無改善?民陣唔會搞遊行,只會比人屌依個時候仲出嚟集
其實我覺得777會借依家疫情嘅情況
去借啲意推啲野出黎或者做啲枱底野
例如依家瘋狂拉人清算
依家咁嘅情況我地組織唔到
一路咁頹落去唔係辦法
疫情唔改善好難搞啲大型活動圈返啲人出黎
令到個抗爭氛圍重新成型
依家啲人唔係因為個病所以靜 我個人認為
但係個病令到我地起唔返團火
做緊咩呀
其實年頭都仲好多人!到過年疫情爆發先再無大型遊行集會,而所有次級行動,都係由大型遊行集會所發生既事驅使其他人出黎!
所以只要有番大型遊行,我相信大家團火係可以著番!但係疫情的而且確影響左好多和理非,講真佢哋係有膽既就唔會係和理非no offense to them,只不過大部分30歲以上既和理非有家庭有包袱,疫情真係會影響佢哋。而和理非係抗爭都佔有一個幾重要既地位,有勇武一定要有和理非,無和理非得勇武係好難做到野,加上依家大家睇到啲狗既清算能力唔係真係流。。。所以總結就係疫情未完,和理非唔會出,無和理非勇武會好危險!

其次,777如果真係醒既會盡快係疫情未完推23條,疫情完左先推即係比機會香港人再黎多次200萬遊行!但係疫情期間推佢只會比人屌到一棟都無,依個時候都仲唔全心抗疫!
(當然條柒婆厚面皮,橫掂都係,就對佢黎講無乜所謂)

我睇唔清 望唔透
希望真係個病過左D人會出返黎
但係依家個勢真係太靜
和理非嘅存在極重要 好耐之前寫過篇文係講和理非嘅價值
有和理非出黎創造民意做base 勇武嘅行為先有正當性

無人知政府下一步會點
大家都唔知佢地入面考慮緊嘅factors同benefits
大家都係尻估
好明顯,pk鄧依家係要鞏固番自己係中立同淺藍心目中既地位,疫情令到佢哋有多餘時間挽回聲譽,令班淺藍中立撚唔好投誠之餘又可以部署之後既計劃
疫情係幫左我地同時增強緊對家戰力!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞