PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
冇波就唔好戴bra啦 搞到高低波 成個nude bra跌撚咗落去 大佬呀nude bra要黐實隻奶先work㗎嘛 冇奶你走去黐乜鳩
好彩班darling前世未見過女人唔係fufu就冇得呃飯食了
最好笑都係佢不斷懶係強調自己EQ高打不死

唔好以為真係自己講完就係啦
EQ高唔係得把口講出黎,係自己個行為度展現出黎
咁耐以黎我睇唔到佢邊忽EQ高
大陸雞有靚腳 仲好大對奶 fufu就成個侏儒咁手腳又粗又短仲要冇波冇屎忽
不過fufu應該酸人哋大陸妹 ig叫人尊重女性轉個頭fb話大陸妹係雞

侏儒妹

其實fufu根本典型蝗種妹樣
不過身材仲衰撚過蝗種妹
難為fufu咁睇唔起佢哋 話人係支那雞
瘀撚到

隔離post條留學生就係咁嘅樣
瘋狂比人笑弱智仔樣
佢擺明嬲嬲豬 cos圈出身嘅真係on9 d
佢絞盡腦汁
剩係諗到用版權呢樣野屌Sigma

其實sigma都話無咩事嘅話 佢就唔會再出片講件事
fu妓就輸打贏要 要話自己好好打想反擊
fu9肯靜靜地潛返陣水
等件事淡左先出黎咪好
係都要趁未熄火再撩起個火
自己攞黎衰
又話唔介意輸贏 又死要面
成日話唔care, 但又要拎出嚟講
廣東話就快被消滅架啦 到底有無人知
https://lih.kg/1936788

幫推
廣東話就快被消滅架啦 到底有無人知
https://lih.kg/1936788

幫推
早排先出post話唔再回應 而家又衝出黎
最撚好笑係有人課佢金

所謂女權
無睇件事幾日,以為sigma已經ko咗條女
屌,原來仲未完,條女真係包拗頸打不死
fu妓係咪覺得上個post沉左同佢ig private左先咁口響

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞