PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
隻雞係咪想藉此又呃毒撚錢每次班電子雞話唔開心班毒撚就會將錢雙手奉上
對比返佢三位好姊妹
唔算誇張嫁喇
有錢有安慰
我極度懷疑佢所謂既家庭不和都係自己幻想出黎
自己對屋企人唔好姐下話
話阿媽買禁多野比佢食好似養豬咁
你話 屋企人對佢幾唔好
關係唔好=每年供幾廿萬出去讀野雞又包衣食住行連零用
要乜有乜
港女常用招數佢地不知幾錫自己 放心啦你
佢fb messenger仲大把仔玩 又成日自拍對腳俾仔
柒在自己一路物化自已 一路屌人物化女性
佢老豆老母辛苦隔絕唔比佢做雞
但係最後都做左 有咩感受
佢仲話過要戒SNS清心寡欲啦
結果呢?
留意到冇料個班先鍾意賣相搵食個個港女廢柴格
根本隻雞內裡冇內涵 墨水又冇滴 更莫講話人際關係
其實屌左隻雞咁耐從來冇一個現實朋友出黎幫佢講說話 就連陳馬妓都冇幫過口 係得返班網路毒撚出過黎

班毒撚黎黎去去都只係話狙擊佢好慘 人地又唔係做傷天害理 有demand就有supply 好撚心啦 黑白是非都未識分 一味係情感位幫隻雞同班藍絲話黑警都係打份工有咩分別
無咩分別
班cosplay姊妹都冇個幫隻雞做人格擔保一有事雞飛狗走 慘慘豬嚕 反而暗示佢做事同人格有問題就大把 平心而論如果佢係岩既點會咁多人出黎屌鳩佢

臭雞fufuying連自己既一點尊嚴都要靠post ig story同放淫相黎執返
陳妓馬妓顧掂自己先啦

一個就拍片自稱有資格描述女子電莖選手
皇天擊殺未柒完再拍片柒多次

一個就裝修毒撚cafe

不過對於佢哋三妓嚟講
都係優先賺毒撚錢
其他説話都係閒話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞