PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
fu9完左14日隔離剪手帶
準備要開台cap毒撚水啦

到底有咩女人會私底下係咁影波影腳相俾仔
依家仲有收埋錢添
好過雞既 起碼唔洗俾人屌
比大爸爸屌 無比小爸爸屌姐
人地好努力 擠得好辛苦嫁
原來而家啲香港人覺得賣波賣肉係腳踏實地
大開眼界了
係未要加翻 #曲
LM
岩岩先聽曬 但唔係好比得落like
講到全部佢講都係fact 但我唔sure真係
個句班女明知毒撚知道鍾意自己 但又唔想班毒追自己 佢地鍾意既只係毒撚既錢 幾岩呀
日日扮撚晒同班毒玩曖昧 日日send 丁圖俾人
做咁多野做咩呀? 為錢炸
係香港男人咁廢
fu9之前諗唔到點駁人
垂死掙扎求泥馬剩係唔好叫佢cosplay佬

泥馬而家叫佢cosplay妹妹了
但內容仍然係串緊佢
佢聽到芷鹿泥馬話sigma嗰段
佢可能會覺得sigma 7 咗,佢終於爭返口氣贏返架
娘娘邊有時間認真睇哂成段片
隔離令完左梗係要快D開台影相搵錢啦
泥馬其實都算好持平
唔係一面倒插鳩fu9
而係指出埋sigma都有提漏左細包既部份事後反應
會有位俾人入,話佢偏幫細包

會有人淨係cut sigma嗰段俾佢開心下
泥馬啲語氣幾重,佢應該聽得幾開心
泥馬:你咁有腦咁聰明咁有邏輯,走去老屈人,你無嘢下話?
淨係呢句都夠佢自HIGH
我已經見到sigma第一次開火條片
下面有護符犬叫sigma一係反擊泥馬
一係同fu9道歉

做乜撚野?
真係以為泥馬係要開火串sigma?
佢只係持平提返sigma評論前設有漏洞
唔代表fu9講物化女性論同個堆on9行為值得認同
佢都笑鳩fu9已經痴撚左線
返去fu9個台donate多幾百美金俾娘娘止血先啦
你班電子雞最多咪又係屌戰神冇講曬成件事
咁又點?
佢嘅論點冇講錯喎
而且泥馬都話同意佢講嘅嘢

然後我唔明泥馬話咩屈
第一下聽好似好合理
但其實冇左經理而搞到戰隊解散係講得通
就因為冇左細包 老闆唔想再曬資源落去搵新經理咪執
本身隊戰隊應該唔係好掂 老闆可能覺得啲女做唔起
可能真係諗住過多幾個月執
而個經理因為比女權追擊 搞到個隊嘢個名臭左
老闆就名正言順執柒左隊戰隊 (比左個籍口老闆放棄班選手)
然後遲幾個月換批人再玩
個人覺得好合理( 仲要未講班電子雞道左歉啦喎
即係佢地都認同自己有責任 點解會話Sigma係屈呢?

咁我覺得哩條片ok嘅
但有個問題係 打cosplay佬打得太細力
有背刺Sigma嘅嫌疑
泥馬條新片其實都犯左小小佢自己講嘅問題
sigma隱藏左細包同佢公司挑人機嘅事實
泥馬都冇乜點提及班人抹殺埋bella/寶兒/夢兒單野
去到後尾針對嘅人除左細包之外
呢班對件事持對立面嘅女都要比佢地抹殺埋 佢應該要詳細講埋
有件事我都唔滿意
見Youtube都有人講
Sigma唔鍾意呂布個名就照用
Cosplay佬唔鍾意個名就轉做咩妹妹
咁係咪玩嘢先?
同埋佢忽略左肥馬開status引自己班兵走去討伐pdq旗下有幾個對二選一冇所謂嘅女
佢段片37分鐘裡面剩係講左兩句話對方想抹殺埋同佢地對立面嘅女
但係完全冇詳述
我地洗唔洗pm泥馬
佢咁驚自己講錯
我地應該要提佢
公道少少講句
Sigma可能都無深究到細包由開波到收皮既行為
集中攻擊電子雞拎貞節牌坊既事
泥馬亦都未必有深究到呢3個女仔既事
集中係電子雞vs Sigma呢一點度做客觀評論
始終唔係個個都一定100%掌握哂所有野既運作
佢地都係按手頭上所有既資料,盡可能地去評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞