PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
lily patreon賣相得幾個人買
鄉音多到 陸味濃啊老細
最後個句靚
佢到底幾自大 先會同人講自己有資格講電莖
屌你老未 開個戰隊 廢到喊 依家仲有賣肉路線
佢連競技精神係咩都唔知 練習遲到就有佢份
你知唔知佢一晚個二千係美金十萬都黎
拍咩蘿柚走 依家食住個勢每日都開台呀
肯撚定有d富二代狗公 睇d牙台 成日課勁大注
佢地賤撚到 講一家人齊齊整整最開心電子雞
心機到班毒撚仲當佢女神咁拜
R字頭果個自己都係冇老豆老母既孤兒 住係親戚屋企寄人籬下 都唔識將心比心笑人屋企人過身
即是點?炒咗?
keep住日日推

成個PDQ無左啦
I mean佢拍蘿柚離開PDQ
自己出黎搵錢
二世祖都睇得上陳妓既咩食得多魚翅想轉食街市碗仔翅
其實我有時都鄧deerchan d 手下好慘
樣又唔夠靚 公司又唔捧佢地 fans又少
人工又低deerchan咁多
但都要繼續痴埋deerchan到

夢兒對deerchan賣相有違道德
deerchan自己都未出聲 班手下就即刻又批鬥又剩
你話班手下係仔 精蟲上腦 護主心態就話啫

但又唔係仔 個兩個手下又係女
又係ig post夾波隙又哂肉腿
好老實 相信外人睇你地呢幾個人既友情都幾虛偽
你地都係互相利用

最搞笑係老馬 明明年紀大過佢地一截
pdq又唔關佢事 就係個個post都要留言
係到r存在感想食埋佢地啲fans?

老馬 你個樣實係好市井好老好俗氣
可唔可以唔好玩cosplay 你cosplay真心好俗
好唔襯 你留返比其他人啦好唔好
Who?
快啦等乜

養呢隻臭雞既資源夠養幾多個真人材出黎

佢老豆老母真係賤畜到生隻畜牲奴役自己
純粹覺得老豆老母比唔夠多錢姐
出到去個閪咪重闊 係鬼仔抖兩抖都可以任砌
好心望下自己個風塵樣 幾低俗
之前又成日拎自己同明日花打j
而家又痴埋班細自己既女扮清純 扮後生玩cos
仲要之前站立於道德高地批評bella
肯道歉未呀 老馬

膚妓係咪驚d毒撚唔課比你呀

另外又做回力鏢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞