PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
究竟sigma喺台灣讀咩科,依家睇佢片係等於用文言文屌打緊人
啲牙應該心諗fu9越搞佢越開心,搶走曬啲箭頭
睇完ig post之後我第一個反應係直播試衫jm9
大家比d力追擊老馬同d牙
依句好撚好笑
老馬最撚仆街喎
1823 1823 1823
自己出黎嘲諷都唔知做乜
膚妓醒就爆下果兩妓d料啦
睇fu9 ig d comment 好多都係盲撐
然後又講埋啲類似haters gonna hate 既說話
不嬲都係班死忠毒撚同佢圍爐打飛機架啦
理呢班on9仔都嘥鳩氣
呢樣真心仆街
刻意放大件事玩死人
用返名曲
雞全部都係雞 全部都係雞 全部都係雞
fu妓
家下我地就係唔想同你好來好去 點呀?
呢句可以比人 bin 一世
依家已經組成左
好彩有Sigma哩啲冇後台又敢得罪人嘅Youtuber
係連登講得
就一定預左班女比人屌撚死
不過我覺得條仔一開始串柒柒 嬉皮笑臉 都抵撚死
唔好講到佢咁無辜咁

利申一向唔鍾意rosema 同冇睇過個fu 同女直播
不嬲都話佢唔係無辜
但未至於咁樣
炒唔係問題
點解口頭講原諒 但之後要搞到人地冇得教電競
為咗D乜野?
幫VP搵女?搞死香港電競?
我唔知啦 總之入面一定有私怨
而家好似殺撚左佢全家咁

btw 有4個po 自己追下
打我個名就追到唔少野
分開件事睇 班女物唔物 雞唔雞
條仔搞到咁 我又覺得抵死
不過唔企大圍個邊 會比連登仔批鬥死
都係走先
本來條仔係唔岩,但係有人衝出黎柒
柒完都算,仲要死雞撐飯蓋
肥馬同D牙咪識玩,屌完個細包啦,見件事唔對路
即刻收晒皮,fu妓死雞撐飯蓋 話幫班女人出聲
依加咪比呢兩個女人搞到咁
fufu快啲爆肥馬同D牙料啦
佢地都有錯架,唔好要你食晒死貓先得架
電子雞影下相就賺幾皮野一個月,仲要當D兵狗咁撚,其實D觀音兵係咪真係幻想緊課夠金終有一日可以屌到女神

sigma真係全方位屌打左件電子雞,笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞