PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
之前喺另一個post嘅留言 3,4係新加
歡迎繼續補充

條友同藍屍真係冇咩分別
1. 講唔贏就搵第二樣野轉移視線
好似同藍屍講逃犯條例唔好咁,藍屍就應你夠膽唔好飲東江水唔食中國菜

2. 叫人有咩唔滿意就走 比少少意見都block
藍屍:唔鍾意香港就走,政府做野唔使你教

3. 一開頭見人出片屌佢就話人收晒錢都知咩料
點知最後原來筆錢係去咗佢到
藍屍:出嚟行肯定收咗美國黑金要搞亂香港

4. 拎極端例子出嚟駁人 用呀嬌donate 6萬去駁女性易搵金好多 雖然我都理解唔到個結論係點得出嚟 有個男人收得多donation就代表女性唔係易d搵金?
不過我理解到嘅話可能到我要入青山了
不能同意更多

同埋佢諗野真係好撚單純
剩係睇表面個浸似對自己有利
就有理無理講左先
最後次次都係回力鏢
呢條臭港女fu9真係好撚煩
每日都係重複同一味野
先講自己唔care人地點睇自己
然後又貼堆野出黎,展示自己其實好撚在乎好撚介意
要搵人地既point黎幫自己護航

最柒係佢次次都回力鏢呢
拎呀嬌單野黎證明自己係岩

個男實況有冇賣淫相呀?有冇露上身露腳好似fu9咁露波露腳又扮冇? 好明顯條仔冇好似fu9咁做雞又拎貞節牌坊,扮爲女士發聲,再搞到人冇左份工先啦

其實屌左臭雞咁耐都唔知人地點解要屌佢 隻雞真係弱智架
Fu9只會識係ig post story想辦法證明自己既觀點有人認同 呢條女用呀嬌既例子 有冇見到大把人都恥笑緊呀嬌
既然你用呀嬌做例子又咁鍾意貼人地comment 補返圖比你隻臭雞fu9望

臭雞搵黑鮑既例子做擋箭牌
真岩key
完全諗唔撚明佢d邏輯
不過佢兩個姊妹都係咁上下
佢無得唔腳踏實地
人地大可以拋個身出黎 學班毒撚話齋有demand有supply 咁點解人地唔出黎影淫相?人地腳踏實地做野比你講到好似好唔正常咁做乜鳩?
請問腳踏實地有乜問題

講賣相
pdq另外個armo_j 同rispulaulau 同中大email又樣衰又肥 都大把人狗衝啦

夢兒腳踏實地 有道德 唔以身體黎賺錢 有乜問題
你生左個女 你會教佢腳實踏地賺錢 定係出賣身體去賺錢?
每日定時精神分裂
隔離d護主犬癲到

膚妓係咪覺得自己eq好高
退一萬步去講啦
就算個男做晒你提到嘅野都唔代表到d咩
因為呢個係極端例子 一個明星拎6萬去donate鍾意嘅男人 亦都係咁先會上晒新聞比人睇
同女性做同一樣野而相對易搵錢呢個現象係冇衝突嫁啵
即係我話女仔12歲果陣智商普遍較高 你就搵個男仔12歲拎學術比賽冠軍出嚟駁 極端例子有咩意思
禁好打 應該去同777打過
齋up下文宣唔夠好打啊
畀啲掙扎

嗱 利申唔係要鬥黃
其實做人最緊要有自知之明
但係我完全睇唔出呢班電莖妓有
究竟面皮有幾厚先可以衝出黎賺毒撚錢?
唔好咁啦
人地仲要同屋企人去旅行架
等睇芷鹿泥馬 出下集
好黃架佢 抗爭期間 迫住同屋企人去旅行都不忘文宣
pdq個兩隻八婆護主犬 有無比主人摸頭讚叻叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞