PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
呢隻雞真係面皮成吋厚
又要沖出嚟攞威
但係又要笠水
究竟係咩原因仲可以停留喺初中雞嘅水平?
最撚戇鳩嘅係仲有好多毒撚支持
但佢吸金力真幾勁 幾撚多人俾錢佢洗 換一句多謝
睇嚟我睇少咗毒撚心靈空虛嘅程度
台港班毒撚唔戇鳩 呢行點吸引到咁多女做
影下相露下就上樓
無錢毒撚:
FU雞知你有睇po架喇

叫你個撚樣藍_康出黎同Sigma道歉啦柒頭

你老板剩係識人生攻擊人講野一句Point都無

你要做雞wfc但好心你聰明D學下玫瑰馬同D牙見好就收啦

細包單野你同另外2條女贏哂

但依家人地圍插係你另一年事呀電子雞
fufu會唔會mon呢個post?

有啲野想話你聽

你收皮算吧啦,安靜落黎繼續慢慢搵班毒撚錢
你唔出聲可以繼續賺,唔好再拗啦
sigma明顯智力同組織能力都好過你
仲要做足功課加埋你理虧
你點樣都拗唔贏,何必自取其辱呢?

賺大錢既人未必係對的人
但賺大錢既人唔會糾結係自己輸撚緊既地方
你唔拗,你就係成功既賣肉女
你拗,你就係一個做雞又要貞節排方既人

算鳩數吧你
賣肉賣性幻想係你專長,sigma係鬥唔贏你
但至少你唔好妄想辯論可以贏到人

唉,呢個年頭特別多戇鳩人以為自己有人撐就係正確
FU雞知你有睇po架喇

叫你個撚樣藍_康出黎同Sigma道歉啦柒頭

你老板剩係識人攻擊人講野一句Point都無

你要做雞wfc但好心你聰明D學下玫瑰馬同D牙見好就收啦

細包單野你同另外2條女贏哂

但依家人地圍插係你另一年事呀電子雞
溫馨提示

FU雞如果你唔想步龜時後塵

完約就盡早甩左你個經理人
巴打好識諗
膚妓根本認為自己係岩撚晒死唔認輸
全世界屌佢都好 都一定係全世界酸佢
我覺得最緊要大家要知自己做緊咩
男人要性幻想要打飛機要扑野,就唔好羞辱性工作者,因為話人係雞既同時,自己咪又係寂寞小淫棍
但賣肉既女人都唔好乘機扮高尚,踩撚住其他女人拎道德高地,你係物化自己賣性幻想就係賣性幻想,認左佢,之後大家會尊重你,同時如果班仔明明打撚曬飛機但又要道德高地既話都係同樣俾人屌

依家個社會風氣就係明明自己做左但就冇勇氣承認,東拉西扯歪理黎掩蓋自己做過既野,人地揭穿就話唔禮貌、物化、歧視,屌,有時覺得呢類人差撚過做雞
自己個水平得小學就日日懶係學術討論

好心驗撚左智商先啦fu臭雞

同屋企關係唔好 乜都叫老豆老母拎錢比

唔搞老豆就靠賣肉 咁撚賤既厚面皮毒雞
重想同sigma講邏輯

就咁睇論據 一邊幼稚園 一邊真係professor 咁
要繼續推
Fu9個款似準備再開戰咁
咪俾個post沉
真心 就算你依家比我再估多次
我都估唔到小雲裸照都比人睇晒都死唔去
仲要咁多fans
長期潛水都可以一開千幾二千人睇
証明呢條女實係有啲野其他女無
可能講野好笑 但好少睇佢唔清楚
慣左不推回,廢事搞到其他大事行動post
小雲佢可能比人睇曬
所以佢放得好開
唔介意同你講色情野
加上佢直播識做效果

陳妓又要做雞又要......
如果當係技術台,佢玩得又廢
如果當係娛樂台,佢開直播又悶
如果當係露奶台,人地露得多過佢,波又大過佢
你以為台仔係香港班on9毒撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞