PDQ經理人“細包”被公開批鬥 , 大家點睇 (4)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
我反而覺得班雞用幫其他女仔做借口 利益到仆街 但同時間又迫害緊口講幫佢地出聲既其他女仔 好撚黑暗囉
真係好撚on9
fu9同陳馬妓3個一開波好撚型棍咁
叫自己揮下個班兵仔唔止攻擊細包
仲要牽連埋覺得細包無問題既隊友

最後搞撚到人地死哂,自己係度慶祝
跟手sigma出黎砌到佢地無還擊之力
要懶係投降個陣,先搬班女出黎話自己無心害到人地解散
我係班受害者都唔撚會信佢係無心啦屌
真係登Sigma唔抵

睇Youtube cm
都知泥馬確實有做到偏幫(就算佢自己唔想
仲真係有班on9仔叫sigma認錯
而且最大問題係講波
有乜理由話人地觀點有問題先得架
(佢仲要唔係分析 係直接話有錯)
直接話人屈人都有問題啦

雖然佢講嘅問題
我唔覺得係問題嚟嘅

雖然佢講到自己想盡量持平
但難免真係花多左力氣,係sigma無提及細包挑人機既事上面
出到黎效果好易令人覺得,佢係幫緊班電子雞同埋反攻緊sigma
去到依家呢個位將個討論重心回歸返去細包二選一已經冇哂意思
由班電子妓借D意屌埋班同佢地持有唔同意見嘅女開始
個對錯就已經唔在針對細包一個人上
講真,呢個post開到4就黎開到5
雖然話title仲用緊細包俾人批鬥個件事
但其實細包單野已經無咩需要再討論
集中講既係班電子雞既仆街on9行為

泥馬如果係想返璞歸真既話
恐防只會害左自己
Yes 哩個就係我唔滿意嘅原因
啲觀眾仲話佢持平
佢自己係片尾話自己幫女講少少說話
同埋佢第一集已經有講到件事發生咩事
今次再提 點睇都係屌Sigma不是喎
就哩點我真係幫唔落
泥馬講Sigma冇講到經理人要挑人機
我個人係唔覺得有問題嘅
(玩哩啲投票兩次
本身都預個經理人係好串個種)
道歉個到又係
唔係因為輿論道歉 唔通係真心咩
條友要挑機 即係佢覺得自己冇問題
但泥馬就話: 我直頭覺得佢係比佢老闆揸住支槍要佢道歉 戰略性道歉
哩個位有啲妖魔化經理人
條片又搞到Sigma同經理人好似係同一面咁

話Sigma屈人個到更加on9
就佢地令人失業哩件事(而且事實上哩件事都係導火線)
班女認撚埋自己有問題
你比人屈都唔會出嚟認左佢掛
真心,各打五十大板呢D
聽落好似站係道德高地
但往往都係閪多過like
因為基本上你等同縱容左原本就係仆街個邊

而家fu9出撚哂水咁
完全就係泥馬呢條片引伸出黎既副作用
想做到持平,但無形中係變左支持呢班電子雞既動力
佢地分分鐘諗住乘勝追擊,再搞鳩sigma
但點都叫有團練,係準備緊打比賽
有D好奇究竟下次泥馬講陳妓vs Sigma
佢會唔會又想用各大五十大板既思路黎講
其實係咁岩有個籍口想解散咁解
又或者陰謀論黎講,可能係老細特登叫細包玩二選一,因為細包好早之前已經做戰隊經理人,冇理由唔識行規,同埋之前佢係做得唔差,基本上好少出事,呢單野好巧合,不過fu同鹿馬沖出黎就唔係巧合
仲有個位想講
佢定位係講波佬
比黃牌?
轉職裁判?
我支持佢以後比巨龍選手 公子選手 世界仔黃紅牌
巴打好中
我都差D唔記得
佢講到自己係講波佬咁
但又特登俾張黃牌Sigma係咩意思

越講越覺得泥馬好似想幫班電子雞咁
你覺得佢地有咩比賽?lol?csgo?R6?每邊人都係差咁一兩個人,打咩比賽?已經唔係講實力,係人都冇
Cosplay佬直頭要比人踢出場啦屌
on9到咁 其實可以終身禁賽

哩個世界咩事
哩條片都叫持平講波?
嘩屌fu9個IG簡直係瘋狂噴水
泥馬講佢痴左線佢好enjoy咁
如果禁計 以前都無實力 只係靠女子個名
根本就同何妖19樣 整個鬼臉同你講吹咩
大J 7左都會出黎認
佢條友面皮厚到
睇黎要繼續狙擊佢
唔好俾佢以為咁易就無事
懶係自嘲完,自己就唔係想攞貞節牌坊既on9雞咁
佢諗住咁黎扮唔介意 你地先係最介意佢講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞