Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
太好了 又多一個星期免費
隻odoi 一個月傷3 4個禮拜
傷好出黎踢一場又傷
個傷病紀錄電話簿咁厚
好彩後尾用左減傷patch先正常番
Btw提提大家買人一定要睇埋傷病紀錄
成日傷或者重傷過幾次果d真係唔好買
留番d錢黎炒球探同教練好過
ozil放極都放唔到 set賤格都冇人買 可以點甩走佢350k週薪
我玩newcastle個新班主一上場就買咗佢比我

但我唔識用打攻中定翼定係中中好?
有冇ching有買fabio silva
點set先會勁
貼人工有機會
不過算吧啦
除非大會買
就算有人出價,球員合約都唔一定傾得掂
買人有幾種方法
最簡單就買掛牌球員
通常身價一半就買到
如果你想買d人地唔放既
就set條友做first target
定時定候派球探,自己去睇佢比賽
同用球員引佢過檔
如果你個球隊知名大過佢個隊
半年至一年佢隊波就會set佢掛牌
玩多5年打後就成堆電腦妖人開始出山
中下旅都開始勁左(只限英超,其他聯賽我記得好鬼少錢買人)
係咪要養多2年先勁
19m
第三季開始勁難玩
我用列斯第二季都好地地
而家開季場場俾人禁屌
第一次玩fm
我都係跟fm scout啲wonder kids 黎買人
諗住養到一兩季就有得打
買果d豪門唔要然後掛牌既人
通常2 30m就買到
上哂癮
想買zakaria報過30M reject左
跟住zakaria同球會炒大鑊要走
再叫球探考察完總監直接話要買15M買到笑撚死
有冇人等陣一齊玩聯機港超
希望有九個人玩(我諗冇人會玩畜力
最撚中意咁玩
對細啲球會球員好有效
之後係咁搵佢啲朋友仔同idol叫佢轉會
大石砸死蟹
因為 fifa career mode 垃圾到癲轉過黎玩
見佢做緊免費試玩下,第一次玩 fm
好L多野要 set ,特別係戰術果度
不過係好玩嘅

嘗試緊帶漢堡升班,買多幾件 wonderkid挑拜仁機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞