Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問簽人其實係咪唔應該睇星數,睇數值?
利申新手
咩聯賽先
港超
我試過一場波個球證睇3次var決定判唔判十二碼俾我 結果三次都冇
今集VAR禁區內100%12碼
禁區邊就100%罰球
越位入波就100%越位
希望下集改下d身價 阿豬阿狗都億億聲
巴斯克人仲要同畢爾包搶
用cf啦 前面比佢自己一個搞掂
咁睇星 四星半五星就簽啦 如果啱啱開始的話
南北聯賽在野開局0名氣0牌照好撚難玩
玩左3年比人炒左兩次
2次都係連續10幾場不勝比人炒
已經盡量同啲球員9up提升士氣
但每次比賽都豆腐防線比一射就入

想買人球會又比得雞水咁多錢你
Dllm依家呃飯食考多兩個牌跳槽算
買咗,成日見佢派膠想賣
買咗dollar龍馬,幾好
左閘有邊個好,25歲樓下60m鎊上下
痴線南門無選sancho踢世界盃
12月踢真心on9,23年1月淨係聯賽要踢八場
呢個patch有冇泰國美斯
港超嘅話

本地球員 好多球會都唔會續人 或者Transfer list啲「冇用嘅球員」 其實大部份呢d球員都好有用 而且cheap 可以試下簽

外援嘅話 如果自己本身球探系統差 可以問自己原有嘅球員(特別係外援) 叫佢哋推薦 通常佢哋推薦嘅球員都係free agent or 買得起嘅球員 然後叫佢哋嚟試訓睇下佢哋實力 而通常佢哋都肯加盟

利申:FM12 到依家 至少玩咗1500個鐘港超
再唔係7月頭去掃外國released player 不斷offer trial
如果係用強隊 例如傑志個d就可以
但如果用差d嘅球隊(例如流浪)嘅話 真係要搵人介紹 因為個球探範圍 聲望都低 好多都唔會肯嚟

呢幾日開左幾次檔
有一次係鄧達射手榜第一
應該唔似會特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞