Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
冇人討論巴個青訓?
叫moriba
尾機到pk
新pogba咁wor
18歲我就用咗71m買
我都心諗 點解仲未收我錢

係咪因為由朝開Game玩到晚未出過Game
呢集啲人易傷到嘔
用曼 bruno一場未出過就傷5個月
年經嚟
睇下訓練強度係咪太高?
李城降咗班都仲可以用4500萬買我隻馬斯亞
個球員仲肯去果下好野
71m咁癲
我個青年軍唔知乜鳩重度病毒感染抖撚咗半年
FM版武漢肺炎
玩低級聯賽都係d垃圾波果陣好玩d
升到上英甲英冠開始都太過商業化
無咗果種業餘鳩流流嘅感覺
堅似妹妹

有冇人試過虛線變番正常partnership
打多啲可以變返實線
今集巴幾勁
fati todibo pedri moriba wague trincao
成堆高pa妖人
勁到癲本身玩巴一年已經將佢升上一隊
入波分分鐘多過前鋒
玩緊車仔,第一季1月如果簽唔到sancho仲有邊個值得推薦?
虛線係咩意思
夾得差
Rodrygo有冇得諗?
我fm19熱狗用緊佢 不過可能要啲時間練
而家2028入波多過前鋒

自己發掘下啦 我自己唔中意跟人買 自己發掘到人才先有滿足感
16 technique 16 first touch 17 flair 成個沙維咁
又做左利拎英超既攔路虎, 本領先緊, 點知我主場2:1贏左佢, 冠軍俾左獌
Rodrygo你打翼?用咩role?

今集翼好難入到多波,要用到Fatj, 包皮先叫有d表演

如果唔係就要出類似Asensio依類用波型先多助攻,入罰球

好多時閘仲入得多波,Dalot上場帽子戲法
左翼
Inside forward - Attack
28場入16球10個助攻

Agility 19
Dribbling 18
Finishing, technique, pace, acc都16

我見佢好多入波都係自己扭入禁區起腳,或者攝入禁區等波
選首席球探
應該用咩排
應力值?( 人員管理, 球員能力, 球員潛力)
定 國籍? (聯賽同國籍)
定 偏好陣式?
同埋60歲以上
會唔會怕佢退休?
歲數我冇睇過
主要睇CAPA同man management
國藉我覺得冇咩影響,最後都係跟assignments

升班第3年
首席球探 同 足球總監 開始唔夠洗
搵啲人唔啱心水
又唔知點換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞