Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
download架, fmscout個網
有無link
上fmscout自己望下有冇其他啱睇啦
畀埋網仲要link
算啦

慢用,自己睇岩就DL,記得擺岩位,好似要Reload skin之類
其實來來去去都係嗰幾種,一係低組別純青訓,一係玩純國籍,其他玩法都冇咩難度
咁咪唔好用勁隊,唔好買勁人
最低級教練牌+最低聲望教歐洲低組別純國藉青訓拎歐聯三連冠
玩啲二線國家低組別,英撚既話太易有錢升青訓級數,如果玩青訓既話一定要用降低青訓,咁就好玩啲
由低組別先名聲教上去做glory hunter+係世界各地簽幼幼newgen玩子弟兵
想問玩英超 個球員申請唔到工作簽證
想借佢出去但冇球會要可以點做

同埋點解本身個球員15 m 但冇人買
出得4 5 m 之後reject 咗宜家直頭冇人要
要蝕讓幾多先得 因為佢下年完contract
冇辦法 繼續搵球會要,但係唔係咩大球會嘅話 對拎簽證冇咩幫助

愈近完約要低價好正常喎 等多半年就免簽得
加上聽你咁講,個球員本身應該都冇咩表現
多謝你呀
我已經係咁借佢出去但都冇人接收
如果係嘅話會唔會最後攞唔到工作證

咁我應該可能降低啲價錢?
所以記得球員要早啲諗續唔續 唔續就尾二果季就要賣
拎唔到簽證應該係幼幼?幼幼冇可能有人肯畀錢借㗎喎
係呀 但potential ability 有4*
Current ability 有2*半
我0蚊 wage 都唔駛佢哋負擔1蚊

如果賣人個度可以點呀
宜家岩岩係尾二果季呀
有用就續約/等佢完約free走
無用就借出去收番啲人工
搵啲低組別嘅球會借啦,就算有球會借最後都係有機會拎唔到,等完約,佢人工白逗

賣唔到冇計㗎啦,不斷調低個價offer畀其他球會,都冇人要就用到佢完約啦,唔好免費即賣,還掂都係冇錢收,梗係用到尾
咁應該係佢太廢太冇表現,冇人想要
又係搵低組別球會兜售下
太廢嘅話 肯借都未必肯出人工
有冇得特別Offer比某一啲低球會

英甲英冠實用得着嘅都唔要
我唔駛佢俾人工 一蚊都唔駛
佢拒絕同我續約因為我已經早講咗唔要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞