Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
更新之後crash左5次
大袋打IW幾勁下
2019個save我玩到2040年
年年轉會費賺5000萬以上但係隊波要蝕錢
咩version?
我都唔知點解
人工高都唔會蝕到咁
我係要轉會賺億幾先可以打個和
球場個啲都已經有80000個位
佢蝕佢嘅事, 最緊要肯科水
我帶到隊南北聯賽隊上英超, 之後跳咗去熱狗, 拎到晒聯賽同歐聯嘅話就再諗下跳去曼定皇馬巴塞, 定係跳去啲升班馬幫手 應該都有排玩, 到佢出2021先再諗買唔買
商業收入唔夠果班傳統強隊高,又到咗樽頸升唔到收入,明明已經拎咗好多季英超歐聯
師兄 我升班馬點樣砌隊波好 我唔覺得本身隊波有幾多個夠班踢正選
頂級聯賽?
智利第二級升第一級
哇 巴打玩到咁偏

智假我估真係top嘅球隊唔多?如果係嘅話我會搵中上游嘅球隊睇下大致上啲球員嘅能力係幾高,盡量買又好借又好,target呢個水平嘅球員

未必可以一步到位,所以有後生potential去到果個level嘅都唔錯

然後就冇咩可以做 士氣盡keep,expectation唔好set太高,逐步嚟
見工跳槽去

佢第二級聯賽係阿根庭第三四級咁
但第一級係南美第三大聯賽

我玩次約時成隊overall 3星咁上下
得一個前鋒4星半
最後贏十幾分

去到甲組 其實我以前啲盃對過佢中下游 55波啦
但我成隊d2 三星水平 去到應該冇幾多個夠班 但又唔知點大換血
唔知 我全部tick晒
日本職球員會變左中文名
球場就用返日文
揀兩三個位黎簽就算?
法國先真
勁多pt力架任簽
其實冇一定嘅,睇財力囉,通常應該都淨係狗買兩三個
換得少就可能要兩三季先換得晒血
換得多都係要時間去磨士氣同familiarity
各有好有唔好
新手 想問下唔同位置簽人應該要睇咩屬性
你決定咗玩咩陣先,之後睇下個陣每個位置應該要咩角色嘅球員

你喺Tactics>players果度可以睇下唔同role佢highlight邊啲attribute, 之後再去搵呢啲attribute好啲嘅球員
知唔知邊度有日職球員頭像down
唔多見有
Mm幾勁,季季15a15g up
Tmr賣咗比獌70m
今朝用熱狗歐聯炒些路迪8-0,點知冇save到
心都噏埋
點知啱啱踢多場都炒7-0

我屌
咁過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞