Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌好憎果啲5年計劃
頭4年100分都冇用 第5年一失手就奶野
好現實呀
細球會係唔會夠大球會爭
歐聯16強對PSG,畀我殺左麥包皮同史達寧
你有正選offer會吸引力大d
有冇巴打玩新特蘭?
現實好似廢廢地
但用隊波係聯賽屈到半季不敗兼只係和兩場
玩車,買左sancho同sane,一左一右雙翼齊飛好勁
想問大家玩得唔好個時會唔會唔save
我就有時簽返以前舊南華外援 你可以簽下迪亞高同狄卡奧同mr right佢哋兩個carry 我打亞協
唔會啦 輸左咪下場努力囉
如果歐聯淘汰賽或者甚至決賽個啲呢 又會唔會
習慣就無事架啦 試過連續2年歐聯亞軍 連續3年意甲第2

what lun the fuck Ajax
十幾年前會,而家睇化左輸左就下季黎過
西班卡杯比隊垃圾特內里廢迫和, 互射12碼出局, 即刻再load
唔會覺得唔抵咩 好sad ah
以前會 特別歐聯 覺得輸左好唔抵
但宜家人大左 覺得輸係正常 輸先會繼續玩下季
如果唔係 我個個save玩幾年就end
睇你自己嘅姐,使乜打爛沙盤問到篤

game嚟姐,load完開心嘅冇bad feeling嘅咪load
load完覺得隻game冇咗意思嘅咪唔好load
有冇人執吓第一頁個d q&a
見到多咗人入坑有冇咩常見問題擺落去好
有冇咩球會推介,啱啱完水晶官
簽左堆港隊u23
跟住見黃洋、羅素、羅拔圖果d自由身執埋
好似仲簽左理文簽過果個白智勳
開季第一場俾富力壓住打但我贏1:0
佢臨半場仲要紅左古拿,好似係
利狗真心宇宙隊黎
用熱完全贏唔撚到 有冇巴打有咩建議
我個save隊拉素唔識輸,immobile一季入成30球。
次次對都輸
我試過夾硬S/L就睇下點先贏到,結果Load咗7次先贏2:1
中間有三次都係入波先然後5分鐘內俾利追和劇本到傻
vvd死球入死角 個波跌出峨眉月射到網穿
呢兩樣野見到我想嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞