Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
助教我會先睇CAPA

之後到tactical knowledge,用嚟畀賽前戰術建議,不過呢樣冇都可以用其他coach代替,同埋冇13以上都唔好咁信佢啲意見

之後就motivation同coaching
視乎你點用
想佢交Report : 睇CA,PA勁
戰術: Tactical Knowledge
球員/調動Advice: Man arrangement
士氣真係太重要

有士氣未必好大幫助,但係冇士氣就只會繼續沉底
用轟放撚左pulisic cho同tammy 廢撚到
相反三頭地鼠都ok 不過情意結下放撚左rudiger同猩猩買ake同用女孩tmr做後備一流
世一左翼衛好撚勁 想再push up買Alex telles ser fb attack好丁到 牙朗做後備
隻驚train下毒毒同高狗啲遠射 出奇地勁
切狗有價好放 樓上有ching話mm勁 但我set佢翼/攻中/防中都做唔到野
Pedro有價都唔好放 打撚到第四季都交到貨
用轟放撚左pulisic cho同tammy 廢撚到
相反三頭地鼠都ok 不過情意結下放撚左rudiger同猩猩買ake同用女孩tmr做後備一流
世一左翼衛好撚勁 想再push up買Alex telles ser fb attack好丁到 牙朗做後備
隻驚train下毒毒同高狗啲遠射 出奇地勁
切狗有價好放 樓上有ching話mm勁 但我set佢翼/攻中/防中都做唔到野
Pedro有價都唔好放 打撚到第四季都交到貨

MM我set SS
有冇貨交我拎黎做後備
左高簡用撚左幾季都夠用
唔識set訓練點搞
搵助理
訓練我搞完coaching 分工就俾啲coach搞
教英超中下遊第一季有咩人抵買
有冇人教我用美欺,廢到仆街 除左斬角球自由球有助攻之外,成場都係垃圾 6.3分都試過幾次
仲有一樣 記得開多啲低級聯賽
升到上英乙會多人揀啲
你放咩位?
用開阿狗隻馬天尼斯
用落好似勁過oblak
右翼,if a/s都試過,ap都試過,效果好一般
fm要個球員長期穩定係難嘅
有冇試過放攻中位?入波仲易過前鋒
我放 inverted winger (attack), 10埸 11球4 助攻
inverted winger佢係咪會多咗cut入中間?
係ah
我諗美欺係應該啱踢偏中間嘅位多啲
牙譚好勁wo
第一季就30球英超神射手
玩幾季得一季入左15球
玩LLM一定要開北歐
入面D文件有冇邊個唔洗TICK
我見有個咩日本語化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞