Football Manager 2020 討論區 (4)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
獌多錢到search staff永遠最高薪果排都係獌同鍠
收入又永遠最高
有冇人明個種打下游隊以為食硬
點知先失一球,最後焗攻,再輸多幾粒
最後比下游炒
Ziyech點用先勁
成日都是咁,然後和波收場
好似讓半一/ 一球咁,成日輸先,屌打都係和
我玩曼, 35M 回購 depay
呢個價都ok啦,
但買番來,打到好一般
我個save 1.5億買左mbappe

叫左足球總監森馬幫我傾返黎

人工仲平過山齊士
好低啦
連輸4場啦

防反又唔得
控住個波唔好俾人攻又唔得大巴又唔得
好唔穩定....
山狗又係難清,我都就黎季尾要搞搞佢
賣左馬達馬迪
Jones rojo 唔要了都
p仔反而ok,打得ok ,續左
攻中位所有都set過都係隱形
數值幾撚勁都冇用
英超個工作證要計分
轉會費同人工會影響
國家隊出場都係
如果條友係南美佬就借比西甲
試下set 0%wage睇下有冇人借
之後等英國脫歐再睇下點
玩Conference North用York City,簽左Ryan Taylor
屈撚到傻角球死球手榴彈狂助攻仲有遠射
猶戴已經轉咗去深圳? 現實唔見係 但fm 嗰度轉咗
我都係咁,
教過rb,曼,貝迪斯 都係一時時
輸開有條路
屌佢老母臭閪 啲人傷又唔可以罰佢錢 啲人踢得差又唔可以即場屌佢
打開fm,睇netflix sunderland 條紀錄片,幾有感覺
傷又冇計 唯有之後買人留意下傷病紀錄

踢得差要全隊一齊屌,如果係輸畀魚腩同俾人大炒,我會用aggressive同最重語氣果句屌落去,通常都係得一兩個會demotivate或者lose confidence,不過影響不大

私下屌就難搞啲,踢到得6.1 6.2分都唔屌得,郁啲就話你對佢唔公平,好撚煩
屌撚到佢嬲,理鳩佢
要睇佢influence level
如果影響力大,小心處理
傷係損害球隊利益
食物中毒又三星期 係佢問題啵
屌我想即場屌 好似個龍派膠 想即刻屌佢加換走佢

明嘅 大家同路人
得出warning有用,起碼有機升下能力
屌人踢得差冇咩作用,屌岩左下場照樣踢到屎咁
未試過屌醒人
贏完利同曼聯 但係俾般尼同富咸大炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞