李傲然 【回應網民:你做咩唔初選!】

252 回覆
90 Like 67 Dislike
你要玩依個遊戲就係咁
要選就一定要妥協簽聲明書同選後宣誓
假如本土派派人選 為左入閘一樣會做同樣既事
我想問協調上你要咩承諾?係咪保證人哋一定要議席
初選一樣可以圍內搞選舉論壇 當年毛記都自己搞左個
戴妖好似搞緊
係囉唔係講緊點先公平咩
做咩又翻舊帳
想乜撚野象
鬼打鬼
天琦都識咁玩啦~(雖然都係dq咗
同中央談判
一講比例就拗到完場, 點解區區都要有泛民大黨, 點解本土素人比例咁少
你要初選就全部公開公正咁玩, 戴耀廷提議既方法都好
自由參與, 組隊整合名單又得, 本土素人無資源咪眾籌搵義工團
越多人參與就越有參考價值, 個個人都要有共識尊重結果
唔好講heidi變票王而無視更多地區嬴選票但輸議席, 得益既係保皇狗
宜家既目標係35+控制立法會拎否決權
白頭佬參與初選都好, 如果最後佢排名最高我都會跟結果咁去投
如果本土素人輸初選, 我都見唔到佢地正式選舉贏面有幾高, 又會唔會益左保皇狗
如果唔初選, 大家就自求多福, 坐等35+
選舉只投初選既參選人
無異議,如果一要初選咁本土派根本無得玩,一定係你班泛民就本土派㗎喇,無世代革新,點時代革命法。
展撚屌收收皮先啦
咁用你個邏輯套泛民係咪可以話某啲黨分分鐘可能係特洛依木馬最尾插你一刀呀?
吖sorry,都差啲唔記得咗其實都已經插過唔少次添
上次區選已經講咗係含最後一次
今次再係咁樣衰就攬炒
屌你老母當香港人on9?
Politics is the struggle of power
其實最後民意都係會焗佢初選 除非佢唔選
講咁多都真係嘥氣
佢個意思咪就係話
無論本土定自決,都已經有改咗都照dq嘅例子
記唔記得梁天琦同梁游點被dq嘅?就係因為班閪人「無法真心相信」佢哋唔再撐港獨/真心宣誓,係莫須有罪嚟
你去改黨章嚟都冇意思,反而顯得自己削足適履(雖則大部分黃絲都唔識唔知唔care
收皮啦李傲然
食正人血饅頭上位,做好區議員先啦
例如係想要啲咩具體承諾?

1) 無黨票?
2) 接受結果, 退選?
etc......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞