李傲然 【回應網民:你做咩唔初選!】

252 回覆
90 Like 67 Dislike
可以
平衡倒政治利益嘅就好
又話可以唔玩
但唔玩就被逼退
咁諗就真係自私撚
而家大家討論緊點樣齊心去贏個選舉
你就左一個原因右一個原因黎講自己講將來
唔係話你講既野唔重要
而係而家有無本錢講

香港人最逼切既唔係公平選舉
因為有民賤聯係度選舉早已經唔公平
所以我地而家需要既係勝利
踢走左班保皇狗再重建一個公平既社會

如果閣下仲想係選舉中拎返幾張票
希望你回頭是岸 了解返個民情先
玩就一定要搞論壇

初選要當正選咁做 一定要有選舉論壇比大家分高低
https://lih.kg/1934581
本來就係硬仗
所有野都要諗遠啲
要諗贏咗點
亦都要諗輸咗點
唔係到時再諗

諗好就行動 咁先有得贏
白頭佬參加初選
投唔投
李傲然三同四點好左膠,啲左膠又係好鍾意問你然後呢然後呢,再唔係就瘋狂討論
有人話佢係本土,真係唔多覺
劉澤鋒篇宣言講明攬炒咁先係架嘛
是諗旦啦 搞乜最終都係攬炒
選多啲純粹係俾你班友攞多啲九萬八啫
唔生性就算
請直接俾個令我接受嘅理由, 要咩其體承諾?
點解仲要估嚟估去?
依家就係要開哂出嚟俾選民確實知
拍拖咩? 仲估? 婆婆媽媽
如果啲理由係第一樓嗰啲, 我個人唔會接受
*具
又唔exactly係泛民搞初選,係戴耀延團隊。

如果唔信戴耀延,本土派大可以擔大旗搞個公道嘅民間初選,叫泛民參加

唔信人又覺得自己夠公信力嘅咪自己搞初選囉
你知唔知自己講緊乜
成篇文顧左右而言他,睇完就知有初選都唔會投佢
唔參加初選就係自私精
本土派冇大台
本土派插旗立法會咪姐係選人出嚟做大台囉。。。
諗多咗
本土派大台 有個坐緊監 有啲流亡海外
我唔明點解成日要話硬食
個制度邊到唔得唔可以講出嚟㗎咩?
素人指出個制度邊到唔得, 選民自會判斷個制度有無問題
選民認同個制度有問題就自然會泛民
唔改就自然唔投佢哋
你有權拒絕呀!
你唔單有權拒絕, 你仲有責任話俾選民知邊啲技術細節有問題, 有咩問題?
選民自會判斷
點解唔俾選民判斷?
定係你無信心你個人認為唔合理嘅理由選民會認同?
李傲然:【大家公開承諾是好事】
https://lih.kg/1938291
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞