電腦椅有無推介(4)

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
15% off?
有無人係carousell買過steelcase
其實 Posh 係咪 Herman Miller 香港代理? 去 Posh 買同去 Out of Stock 買有乜分別?

新手唔識,請教。
係呀, Posh係代理, out of stock都係同posh攞貨
Thanks. 咁應該 Out of Stock 價錢有競爭力,唔係個個去哂代理度買。
我個時兩間都有睇, 其實posh做特價嘅時候大家個價都差唔多, 我寧願返代理買
同埋Out of stock個存貨資料成日錯/無update, 個網話有咩色/咩布, 實際都係無
邊度有寫?
2010,不過v2嚟
Thanks again.
想問下買左Leap v2嘅巴打,張櫈個坐墊form唔form?會唔會已經坐到扁晒,會feel到坐墊下面嘅鐵架?

公司有好幾張其他牌子嘅櫈(Humanscale freedom etc.) 三年貨仔都已經扁晒,坐到腳痺。

Firm 唔firm ,打錯
老友嗰幾張1.5坐咗十年都好firm
leap 最出名就係層foam 厚到仆街
雖然夏天熱到仆街但係唔洗擔心唔夠firm
Thx 一陣去睇下2手
感謝
Posh 直程係 under Herman Miller
去左完清風街,有利已經無晒steelcase leap v1v2都冇。

最後喺轉返出英皇道果間合記買左張Steelcase Think.

Leap V2我個屎忽都係會坐到坐墊下面個鐵底,唔舒服,但一般人應該冇問題。另外leap成個人向後傾果下確實舒服啲

間野個老闆都好好人,我都試左好耐先買。 啲櫈都新潘,想買leap可以去試下,佢話重有貨。
- starone-m
- rioli-m

依兩款唔想藍店買既話有咩選擇?
ifco特價緊2600果隻o唔ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞