電腦椅有無推介(4)

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
carousell 個個 bargain
本身講好$1000->$1500->$1800
我嬲到走左
爬曬文同埋YouTube review, 試坐埋,最後買咁 HM cosm
二千蚊內有咩選擇
想要有頭托同可以挨後(睇戲都舒服啲)
但啲電競椅喱度都一律話垃圾
真心唔建議大家去葵芳嗰間個度買
上到去根本唔係Showroom黎,上到去得一張leap v2試 仲勁多塵
之後再約多次想試埋Aeron,去到關左門 打比佢話唔記得左
之後去左清風街,老闆同老闆娘勁有禮貌,啲貨又乾淨,任坐唔嬲,仲要好細心教你點用,最後買左張leap v2 真係物有所值
想問下去清風街買 係唔係要自己call Van送返去?
佢會幫你call埋 唔過海~60-75
如果係leap記得試下挨後會唔會一格格卡卡聲咁 如果有係唔正常
唔該巴打 問多句係唔係淨係收現金
好似有Alipay 現金啦
用緊ikea markus坐係幾好坐 不過條腰個位唔太fit 可能要鬼佬身形先fit
有無巴打知唔知依家清風街有無aeron?
想問下你地d椅個轆會唔會甩d屎出黎
我果張唔知係咪kick住d塵定個轆甩皮定咩
成日有d黑色屎係地下
如果係個轆問題係咪可以換轆?或者唔要轆?因為地方細基本上唔會移動張椅
係咪冇得揀?
清風街好多leap v2 都被連登仔掃晒
今日先入左張, 老闆叫我慢慢試, 又教哂我點用.
上過去睇 張leap v2灰色壞油壓又殘都拎出黎 問多兩句就話我點知啫
清風街leap v2好似得番好少
利申 買左張
Okamura showroom 係邊頭? 要預約嗎?
幾銀呀巴打
老闆娘唔係應該黃,係直頭黃
上次去買張二手櫈同佢傾過吓,最記得係佢講話佢點都企喺年輕人同學生嗰邊
btw 老闆娘真係好nice好有耐性咁教我調較張櫈嗰啲
同老闆講多兩句會減到1900
好多巴打都係1900 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞