電腦椅有無推介(4)

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
https://shop.hornington.com/products/5ecf5a42f996ca002d41c11f
想問下i rock呢d係咪又係電競牌子黎,見佢樣唔係個d電競椅
見佢4000有找,買黎坐住先得唔得
同問
間廠本身賣KEYBOARD 好似係
我都想買
師兄,識貨。識買一定係買Herman miller Aeron, Embody,Sayl, 或者Mirra2. 都係ergonomic 設計。embody比Aeron貴,embody個seat pan係布,如果有咖啡倒落去難d清潔,Aeron係網面,容易清潔。如果師兄第一次買可以選Aeron, Aeron係座椅界的傳奇。灣仔有POSH retail shop,可以隨時去試坐下先。Herman Miller d seating 係保修十二年的,你可以知道有幾大信心了。
本身用緊leap v2,如果係想賣leap v2 買T05
堅抵,師兄識貨,我坐左embody一年,都好鐘意佢。電影Lucy最後果段個女主角就係坐住embody:)
其實坐網面會唔會唔夠承托架
巴打試過?T05好坐過leap v2?
想問邊到有得試
我知道Herman Miller 的一定不會
今日執左張embody,高佬都夠坐深,個back support 又夠高但唔闊,唔阻你做野。

缺點係貴
推介Aeron,自己買咗兩張,公司一張,屋企一張
如果張irock用油壓就再吸引D
原來irock t05 discount 做到5月31
旺角有得試坐
輪椅巴打
清風街星期日開唔開,諗住一陣間去睇

有冇啲咩筍野返貨?
irock t05收益捐比612
已狗衝左,希望無伏
無去試坐?
結果有d 咩貨
未有leap v2

好似話十幾號先返貨
上面巴打張相張herman $1600仲有廿張左右
慣左唔著衫坐
唔係好夠膽買二手椅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞