[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
自家生產非史實馬
有冇睇賽事
有, 係唔係每個日本中史既 G1 你贏到就有?
定係要中央既大賽G1先有得玩?
大阪盃贏過, 二月錦標贏過, 櫻花贏過.
贏完返黎巡遊完就去返對話狀態.
中央G1贏到就有,贏完之後有個畫面係騎師+調教師對話,果個畫面最下面會多咗粒制俾你入去線上賽

上一集我試過有一兩隻非史實自家生產跑贏但都入唔到線上賽嘅問題,今集暫時未遇到
有冇人收switch版?
西鐵線交收
巴打幾錢放?
$450
有意tg我
https://t.me/minami_kc
操馬你地全部委任定自己手調?
https://ux.getuploader.com/wp8/
wp9_2020 ulv.zip 競走馬強奪を含めたULV

唔知可唔可以將日文名太長既馬搶返黎
試左95年拎左兩歲奔騰
然後去編集->競走馬data->Data 10最底將閹馬果行空返就可以幫佢駁返兩粒蛋
想問下 幼馬係咪要3歲先入到厩
NS 同PS4 PC 係咪一樣
唔同
NS可以帶出街玩
ps4同pc 就難啲帶出街
amazon買完,前兩日先拎到,再花咗一晚Auto埋果10年,今晚開save買晒杏目,雍容白荷佢地返嚟屌
其實都係符合啲條件就得。
唔明試下自己畫個血統圖highlight返觸發果啲格,會清楚少少要進階啲,可以再上網睇之前啲人寫嘅血統經營方法

利申:望住數字9配
91年開局最簡單就係搵果堆名種馬配,生到雌馬再配母父O已經加好多
自行處理手術
Steam版有咩方法買?
我最尾都係學樓上啲師兄咁,用vpn開個新既jp steam ac,跟住去amazon 買digital 版,再將個code 響jp steam ac 度啟用(我啟用code,開始dl,拎埋個free dlc都係開著vpn黎入jp steam)
裝完之後每次要玩都係login 返個jp steam ac ( 唔駛開vpn都入到game)
之前巴打講

數位版一定要JP STEAM ACCOUNT,不論你直接STEAM買 / 暗榮網買
師兄 第一次玩 邊度有得從頭學? 除左報名 買馬 賣馬 退休 我咩鳩都唔識
search WP stud
原來今集BOOKFULL都可以夾硬配,用錢掟落去就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞