[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
唔該晒
是咁的

呢隻馬A係我1月1週引退的

呢兩隻馬B同馬C就係我年尾引退的

而唔知點解馬B同馬C我只可以二揀一做種牡馬
馬A就係唔撚係都可以做種牡馬
有冇人知點解
二冠馬做乘馬真係接受唔到
個系統支配率太高去到流行系統 得兩個G1都有機會做唔到種馬

但係馬C四歲個賽績係咁喎
如果我年尾唔揀佢做種牡馬會照變乘馬
想問一下如果一開始無set到自家馬預設既名,之後有冇得set ga?
以家年年年尾都要自己set好麻煩
有冇人有唔同女嘅結婚條件?
咁多位師兄 想問問琴日經過黃金 個老細話champion jockey special 已經無出 最新既Winning post 9 2020入邊係咪可以玩埋自己騎馬 ? 想玩騎馬動態點 利申新手
champion jockey special 係日本eshop買啦,winning post無馬騎
我反而之前SET左,而家想改唔知邊度可以改
想問下如果黃金旅程做種馬,放CLUB好定留比自己牧場好?
自己
咁係咪一定要買左巨匠個老母先配得出巨匠?? 電腦會唔會自動搵巨匠老母配我隻黃金旅程??
正常放係NPC牧場嘅母馬會優先配出史實馬
了解。唔該巴打
SWITCH有冇真實人名修改檔
Switch 版邊到有得賣呀
呢啲game大貨唔多,返貨都少,二手也少,我行左幾間望下都無,真係唔知。有冇考慮買數碼版?
我今天去睇下,冇就買digital.
想請教下 如果我買左Galileo
退休後係咪要賣個種比人先會跟史實出Frankel Highland Reel, Gleneagles 定係我可以自己keep住個種賺錢
母馬係歐洲馬?
未開海外牧場應該自己配唔到
未夠錢開外國牧場
退役後留日本牧場係咪都搞到冇哂後代?
應該係
正常唔會,電腦配種同玩家配種唔同玩法,你亦都冇方法唔俾佢夜晚拖隻母馬黎同你隻公馬配
范膠爾老母可以2002年頭用兩彩符買
買阿媽送范膠爾同noble mission
Frankel跑唔到2400爭啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞