[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
會呀,winning post 咁多年一啲進步都無,忍左好耐
一黎你無海外牧場;
二黎日文馬名超過9個字係買唔到,精英大師就係其中之一
想入到超過9個字既馬基本上得用PC版既修改器呢招
我想問配合如果有好評語同高爆發力,係咪都唔等於一定就會出好馬,只係機率比差評語高d?
而家買左牛精福星 有無巴打介紹幾隻好馬易入手玩下
今集先開始玩 彩符果d乜都無 最多得金符
Derby Stallion confirm左12月3號出
下集3月18號出
玩過Derby Stallion,可能新作未完善,雖然WP都係一成不變,但都係WP好玩少少,期待WP2021,但好似無咩消息,唔知有冇新野,可惜既係金鎗六大又係買唔到,馬名又係十幾個字
https://www.gamecity.ne.jp/winningpost9/2021/
至於過9個日文名既馬可以用修改器夾硬拎過黎
有冇人放ps4版
岩岩先買係咪冇人討論了
做乜咁衝動唔等2021版
屌 養咗隻馬差一場就美國三冠
講真
瘋狂買繁殖牝馬(買啲好嘅牝馬,睇小紅塵就知點揀)

每到八月就賣啲垃圾馬

一步一步擴充到十隻繁殖牝馬
之後就會好有錢
史實名馬姐
但今次贏到三級賽都當史賽名馬
首先要睇對手
然後牝馬能力係低啲
等2021版
4月出
遲咗一個月,PC版唔好再限區得唔得,STEAM改咗轉區規則要買DLC好煩
係呀屌
我基本上年年都玩係除咗上年冇買
前年限區真係好煩
同埋依家steam改地區好似冇嗰陣咁易
真係好麻煩

Steam注冊嗰陣
已經要開住VPN 掛JP
跟住到付款 右上付款方式揀JPY支付
到最後你開Game前
要轉返離線模式 先唔洗轉日區時間+掛VPN
但會少咗線上模式

之前為咗係STEAM買Winning Post 9 2020
搞咗一大輪
同埋日本STEAM仲會Ban多人用嘅VPN
例如NordVPN

利申 等緊2021
咁煩
2020我冇買唔知
WP9嗰年都搞左一輪
2020係暗榮到買KEY入都要轉區同開住VPN先煩,以前入KEY都唔洗
都唔知今年點
其實香港有冇得賣實體版?
因為steam買唔到, 一路都玩緊開心版
可以買港版steam卡去日文account度,會幫你轉日元
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞