[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
最好自己郁手報名
另外留意番隻馬個馬場適性同個馬場夾唔夾
シンジゲート,擺隻馬去人地到自己拎返每年1-5次配種權,如果做系統就唔好喇...
初頭送嗰隻就拎去做SYNDICATE收返錢
想問下今集可否同祕書結婚?
攞左最優秀馬主同牧場生產後都唔得既
正常可以,只係未知每一個秘書條件
係咪只係可以秘書?
知人 / 牧場長都可以
以為冇咗配種權拍賣 原來可以掟多啲錢配
放棄線上賽,上WK都仲正正常常,今WK已經開始群魔亂舞
唔講有無改馬既存在,本身啲日本仔都玩得好快+ 癲。
睇佢地啲blog ,全部都有晒好周詳既計劃 plan 足幾代黎配種
今集係咪無左栗原美穗? 好失望,以前集集都搵佢結婚😢
plan唔係問題,主要係放工返到去都chur唔到咁盡,就算d海外賽贏到盡都追唔到上頭幾名,諗諗吓都係無謂咁辛苦逼自己同佢地死過
算啦,剩係玩既時間無得鬥😂 佢地可能一日十幾個鐘打機,一日飛幾年。
我一日玩到一年都已經叫超額完成
今集係咪有海外牧場?由2021開波,贏過頗多海外賽,但都未見
海外牧場:
名声値がかなり高い
牧場の規模がある程度大きくなっている
資金に余裕がある
海外競馬でかなり良い成績を残す
特定の人物と出会っている
日本牧場で種牡馬繋養施設を建設済み

反而我想合CLUB開牧場個條件
クラブを設立している
名声値がかなり高い
資金に余裕がある
生産者として実績がある
繁殖牝馬を多数所有している
種牡馬を多数所有している
想知
Club 我反而已經有
玩日系game除左用銀彈之外係好難打得低佢地
仲未計佢地都係重課
CLUB開咗,係CLUB個牧場未,搵史實馬塞落去俾佢狂跑先
明明係社畜點解有咁多時間打機
咩事?歐美d G1 點解咁難贏,贏唔到都算仲要成日大敗
係咪草地適性唔岩呀? 我發覺今集馬場適性影響都幾大,跑啲唔擅長既草地特別難贏
今集遠征好多時第一場會發揮唔到,上面個攻略twitter都有提到
所以想贏歐洲三冠美國三冠既建議先去搵場歐洲/美國預賽跑下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞