[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
wpstud有個開局攻略,雖然未更新2020版不過相差唔遠,照跟可以好快上手,當然配種果D參考個網之餘+自己慢慢摸索吧

即係跑邊3場,記憶中未見過
想問而家pc 版可以點買? 係咪一定要開個新 jp steam ac 至玩到?
查到了,有2場係GIII
數位版一定要JP STEAM ACCOUNT,不論你直接STEAM買 / 暗榮網買
之前好似唔使jp steam
係呀,呢兩年唔知暗榮定STEAM發神經
其實係steam,佢地上年改做account區域綁死左,除非轉區
咁我買swtich版算了
咁如果搵代購買實體版呢? 會唔會可 以skip 到steam 咁安裝同玩? 因為唔太想成日要轉steam ac
唔清楚
今日買左,但要將舊auto進行到2021年,原來要好耐
岩岩買左隻WP9 上一隻係玩WP8 2018
WP8 2018係每星期咁TRAIN
想問下 WP9點樣TRAIN馬 點將速度得B既馬升上A或者S?
2018個操馬MODE冇咗回歸原版,可能俾人屌似WEB版,夾硬加SP可以考慮用絆コマンド,不過WP9狂塞絆コマンド俾同一隻馬加SP個方法都好似BAN咗,暫時仲摸索緊點操
前日買咗,新玩家

贏大阪盃,輸香港冠軍一哩,返去贏安田
海外X
其實想佢更新返champion jockey個database
https://www.youtube.com/watch?v=I5udF1PPadY&t=323s 入面有教
但我唔識日文 有冇巴打睇得明 可以翻譯下
新手想問下
調教方針應該選擇重視本身弱既部分,定係強既部分?
https://ux.getuploader.com/wp8/
EDIT.SD9 WP9 2020 EDIT。Ver2。抜けや、新規追加の間違... EDIT.SD9 343.6 KB 20/03/12 23:42
^實名檔

2020_0001.zip 2020_0001.zip 993.2 KB 20/03/15 18:00
^看馬器
果日用咗VER1個實名檔開咗局SET好哂野之後先出VER2,我真係想爆粗
究竟點先玩到線上賽?
已贏大阪盃,一哩冠軍都唔見有線上賽比我揀
想問switch 個初期特典係要點拎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞