[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
頭3
使唔使連上網玩
金符有咩方法拎到 係咪有就可以直接買馬返尼
Ching 註冊左之後邊到拎code 全日文真係搞唔掂
條link已經係,搵返winning post9 2020,然後揀你平台,PC, PS4, Switch,入到去就見到有code,我用switch的, 係返eshop度入,load save或開新save,到1月1週秘書會問你用唔用個dlc,你答用就有3金符。
無料會員3金符,如果有課會員係5金符另外仲有啲絆同埋角色比你
佢先到先得的,各版本得1000名無料名額,無code即係送完
應該無晒子
btw 唔該晒ching
條link已經係,搵返winning post9 2020,然後揀你平台,PC, PS4, Switch,入到去就見到有code,我用switch的, 係返eshop度入,load save或開新save,到1月1週秘書會問你用唔用個dlc,你答用就有3金符。
無料會員3金符,如果有課會員係5金符另外仲有啲絆同埋角色比你
佢先到先得的,各版本得1000名無料名額,無code即係送完
應該無晒
btw 唔該晒ching
新手,91年開局點先可以買到香港馬?
我見佢話要海外牧場,WPSTUD 又話要完咗史實年份嘅第二年先開到,咁仲點買到?
點拎? 用符定買

新手求教點買勁馬玩
唔駛海外牧場
第二年贏兩個海外G1(唔知駛唔駛唔同地方 我贏澳洲同歐洲)
第三年1月2週會問你買唔買海外幼駒
除非你特別鍾意某隻馬
否則可以等到天久出先買
隻野好撚襟玩
海外g1係咪要自己報
想問下 我而家個紀錄d符 有無得過落個新紀錄到?
我連歐洲三冠都拎埋 1月2 週都無問我
終於有,原來要同青葉xxx 友好高先得,thanks!
我記得有得SET次走方針就可以自動排出海外,不過我自己通常都係手動排賽程
至少玩到2021定2022先可以
想問一下每年引退杜馬,佢都問我唔知咩結唔結成,其實係問緊啲咩?
仲有想問下 雄馬退役係咪無得擺係自己到做種馬?
隻驚係咪玩配種?
要起設施先可以擺自己牧場到做種馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞