[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
我之前有入USD steam卡落去,今次用淨返d錢買,所以答唔到你信用卡點買
講緊7仔賣果D Steam Wallet卡?咁我去買港幣卡入去個日本account度得唔得
港幣未買過唔清楚,但USD果隻卡正常入落去會自動轉做你個區貨幣,等值轉換
買完如果有用淨,到你轉返香港區正常會計返匯率兌返港幣下次買其他game用
咁我因間去買返張,唔work都可以入返去主account反正都有其他野買
Between你隻USD卡幾耐之前入落去的
好似上年秋季特賣,趁特價入手十字軍之王同歐陸風雲
開波用到橫山典弘
Worked,已買
今集騎師冇上集咁難識,上集個模式應該俾人屌到反轉
上集真係唔識就無得用
知唔知同姬神結婚係咩條件

我都好想同佢結婚
http://ahogame.netgamers.jp/wp92020_frame.html

日本攻略網,暫時乜撚都冇要等佢慢慢UPDATE
今集啲調子好易跌
但呢隻game實名馬階段硬係覺得冇討論價值
有線上賽,所以就算91年開局都盡量唔會買實名
我玩電腦版。線上賽硬係覺得實有人改能力。所以我未玩過。但我自己除左好鍾意既馬會買其他都係自己配
有冇改我唔知,不過我試過搵隻72SP上去跑有得贏,之後搵隻80SP左右上去反而輸,當時一見到排頭3果幾個係賽事有出馬就通常唔想跑
有無得自己改返啲馬名
線上賽跑完一次要等10分鐘仲未改,邊個白痴設計
想問一下 線上賽要點參加 同有咩參加條件
自家生產非史實馬
贏日本G1 / 部分海外G1
要睇比賽

贏完之後就有得揀上去線上跑

海外G1包括:
飛馬世界杯
杜拜世界杯 / 司馬經典賽 / 草地賽
凱旋門
珠峰
BC經典
墨爾本盃

操咗成晚終於開齋贏一次
想買黎玩,新手會唔會難上手? 睇wpstud睇完都係唔多明,同埋建唔建議買埋DLC? 暗榮啲game好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞