[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
春雷馬能力上有咩特別
本身咪有"ダイジェスト"(齋睇直路)同"次x"(唔睇)選項
有冇人知呢個圖案即係咩?有咩特別?
wpstud搵到有得買確妙星
颱風馬,好似係
PC 可以點搞...Steam lock左區...
買實體
想問一下 配種個陣 有危險度7 但有40爆發力 S評價 同 S評價 25爆發力 要邊個好

另外想問下 近親配種好除左爆發力高 仲有冇咩好處?
危險度7個牧場主會BAN咗你唔俾你配
就算S評價都會有啲速度E F其餘能力全S既狗餅
姬神要睇幾多次生馬仔鏡頭先俾結婚
17,18最完整,你等WP9 2022版就會差唔多同17,18一樣咁多野
唔好用港式跑法玩呢隻game
頭三年,除左隻東海帝皇,其他馬贏唔到歐洲賽,好撚正常喎,開頭比你隻馬掃下澳洲賽亞洲賽,拿7個G1入殿堂都無問題。直至買左大樹狂風同亞馬遜先起身。
第一年送嗰兩隻已經夠入殿堂拎金符
美麗天性可以年年落澳洲屈G1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞