[PC/PS4/Switch]Winning Post 9 2020集中討論區

480 回覆
4 Like 1 Dislike
都係唔得,但用同一個方法輸入winning post 8 2018係可以,就係2020唔得
咁要睇吓有冇其他巴打有方法
https://www.wpstud.com/typejap/typejap.htm
唔知9代用唔用到,巴打可試下
Win10 既話去控制台 地區果度轉做日文,reboot 完就用返ime日文輸入法都入到日文
除左wpstud之外有冇其他中文既攻略網
新手入坑想搵個詳細少少係有教頭兩三年開局既
得日文網有但係睇唔明
想問點樣先買到switch數位版?
PS4 果Save editor 係咪收左皮 用唔到
改下錢都好呀
Switch版用メモ改持病呃唔到高松歌劇
玩到2020都起唔到花壇
點算
Switch版用メモ改持病呃唔到高松歌劇
玩到2000都起唔到花壇
點算

Pc版好似都唔得,我改完玩左一年都未黎
用日本區eshop
dlc堆馬係唔係正常玩都會買到?
只係要用彩守買?
麥昆+精密機械果兩個DLC包唔得
發現一個再簡單D既拎名太長馬方法
對住名太長既幼駒(記得要出生1個月=5月第1週後)係ULV度右鍵->編集->能力data->繁養牧場度除左"+32"果格外其他空左佢(+32其實就係玩家個牧場)
然後返隻game就可以買隻馬(冇錯隻game顯示係自己同自己買,不過work就得事但)

Between如果有人用之前既方法拎左D馬而想果D馬做到種馬,需要都做埋上述動作,唔係得話之後隻馬都係做左乘馬+冇得選擇俾佢做種馬
唔該巴打,咁淨係買1056yen果個
新手冇符
一開始應該要做咩去維持生計?
今集仲係咪咁易玩? 用2線馬操爆都嬴到1線馬?
經營牧場、生產馬、安排賽程、培育人馬。
大致上應該係咁
都係用wpstud介紹個隻馬,頭兩年盡掃弱既G1 (澳洲,香港),報名時唔好撞隻東海帝皇,目標贏夠8場G1退役後取第一個金符。頭兩年慳住用,留廿二億去買阿馬遜同大樹狂風,之後就會正式起飛。絆符記得先識武豐,大賽騎師。
請問依家係咪淨係可以買game card, 冇得買download 版?
唔該上面2位巴打
追過下post
但請問點樣排賽程先好
有冇話一個月只可以出一場?
見之前啲post話跑4至5場就放大約4週牧?
香港唔知點解我跑極都贏唔到
香港果幾場應該係海外入面比較易贏,你睇吓係咪精神唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞