孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
本案嘅重點絕對你係有冇打爛個樽。
屌你
背後啲笑聲好似睇緊Mr bean 咁
乜撚野叫放飛自我
冇神神走出嚟嗰個「翻譯員」都係講得唔好⋯
啲口音好撚難聽。
佢開頭應該唔知自己有野,所以照俾Sample。但後嚟打俾佢醫生巴震,先發覺自己瀨野,所以先用其他說話嚟消滅啲Sample。
Lm
乜孫楊唔識英文??
一開始個翻譯係第三段片嗰個即時傳譯 譯得勁差 於是乎先換咗坐喺到嘅呢個女 個女本身唔係做翻譯係WADA員工黎 門外人算係咁啦 第一段片已經係hearing尾聲 可能佢太攰 前面佢冇咁甩咳
丁蟹托世
我反而覺得佢藥檢係過鳩硬先會咁大聲,咁就奶左野,俾人執住既係抗檢,唔係用藥,佢自己錯左重點覺得驗唔到就可以大大聲

勿論佢用開隻藥冇響禁藥list還是處於用藥週期外

1.佢6日前雅嘉達參賽驗過
2.之後驗唔出有野
3.佢生涯算係被驗過最多次既人
4.今次完全冇人指控佢用藥,賽果完全保留

即係話就算係WADA,此刻都冇話佢用禁藥

個問題係可能自己友跣佢,因為佢一開波都配合,係打左俾醫生同領導先轉態度唔俾人帶血走

佢當時連賽期間我覺得用藥效果有限而且風險大

反而d領導可以利用佢俾人驗到躁既心理,黎玩佢一獲,中國人,唔意外
有冇宣判個樣睇下
蝗語
擺明唔理自己律師

佢叫自己個男人支那翻譯過黎,佢個律師都呆撚咗
咪提左大家條white trash 乃支囉

志在比大家多個perspective 睇野架咋
班支那人喺入面comment 打哂飛機
鐘意咪入去dislike + report
個律師紅曬面同法官講,俾20秒時間佢處理⋯真係湊仔咁湊
第一條片已經笑到仆街
唔知成班友做乜鳩
原來係咁
明白了
得罪領導。。。好多前車之鑑
普通法院都會有翻譯啦
呢d國際野原來咁on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞