孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
你唔知唔代表中國無民主

大陸人一向講野都係咁弱智
問題係個箱已經打開左
之後中國人會怪d人
做咩打開個箱搞到隻貓死左
將個因果關係搞錯哂
當你堅持個問題佢就會話你唔俾佢表達自己既意見/唔俾佢講野
想笑死人咩
其實有人影相係佢自己講

佢之前六十次接受同一次機構藥檢,每次show出文件相同,同時間機構所提出文件已經有足夠授權能力,guideline有講所有人都有文件係最完美,但這並不是一個強制條件,即係佢質疑人員的合法性理據太薄弱

另外聽證會都有講到假如藥檢人員表現不專業,佢最佳做法係接受藥檢,之後再作出投訴,藥檢做到一半,絕對唔係一個理想做法,而且一開始,佢係簽咗名接受藥檢,佢清楚知道拒絕藥檢係咩後果,所以佢今次好難打得甩

同埋佢曾經改過口供,已經俾人唔誠實的印象
一個鐘 點睇啊浪費時間
支那男足咁廢
食完禁藥都係輸
無謂屙紫尿咁傷身啦
1 嗰張類似搜查令(檢測表)先係大boss,有呢張表基本上運動員要配合

2 可以喺張表度投訴,如果對檢驗人員有懷疑,張表係有一格俾你填

3 我都唔知點解冇播片

利申 我都係睇網上啲分析文先知
唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
反而想睇條片,係唔係仲精彩?
真係7到究極要啲鬼佬恥笑你幾多次先夠呀?

支那既劣性永遠都覺得人地欠撚左佢

「你們就是這樣對待運動員的嗎?
曾擔任多年駐京記者的劉銳紹憶起,曾見過時任廣州市委書記汪洋並問他:「你是什麼性格?」汪當時回應:「我沒有性格,中央什麼性格我就什麼性格。」劉認為,這番對答可應用在外交系統官員。他指出中國所謂外交官員,不存在自己的說話空間,只能按中央的政策說話,所以焦點不在外交官,而是中央政策。他進一步解釋,以往江澤民及胡錦濤時代,都希望透過對外的成績,出口轉內銷,鞏固自己的地位。不過,外國圍堵中國情況比江、胡時期更盛,習近平認為自己應有所作為,改變了以往的外交方針,希望用「強硬方式應對強硬,捍衛自己的尊嚴」。不過,由於中國深知實力不及別人,結果名不副實,變成了口頭強硬,下級官員只能照跟,結果越來越左,寧左無右。

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20190724/1604967/

條友一時三刻慣咗手勢
以為自己仲係口交部
屌,呢個咁既孫楊支那狗根本就係垃圾無品既人,有興趣可以睇翻佢Wiki爭議個Part
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/孙杨
支那人有權有勢就可以玩晒個司法
但又唔可以做得太揚
自然就需要鳩噏嚟過橋
咪講咗兩個副唔使證都得囉
屌你啲英文咁撚差都可以做翻譯員.......
好似話原本仲差
個女翻譯係WADA借將
班popo幾時自可以俾國際咁樣審9佢
仲以為孫揚一人分飾兩角
廁紙這回事,是未能夠鳩買
sorry 我都對呢次事件一知半解
純粹想套酸羊嘅說話落香港
班黑警冇委任證 點證明自己係警賊
但係個Translator D 英文真係唔係好夠Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞