孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
連在場個翻譯講英文都講到成舊屎咁係發生咩事?
翻譯喎大佬?!
所以屠支係正義既事
唔講仲以為佢拍緊cctvb 啲膠劇
好似話佢老母係佢經記人
中間有個證人講過淨係得封信唔係最完美既做法
但已經足夠合附資格做藥檢
所以孫楊無得拒絕

根本佢話唔知人地咩身份已經講唔通
你最多驗完再即刻投訴成個程序有漏洞

中間個證人仲講過
助手影人相係唔理想既做法
你可以告上法庭
不過守則上面無寫過影相係違規
所以都唔代表你可以拒絕藥檢
好難,唔係上court同一個記者唔可以問超過一次
同一條問題另一個記者問佢會話已經答左
引導性問題可能會比人話唔專業
yes/no question又可能唔夠料寫野。。。
係中國啲法庭作威作福 出到黎文明世界 正常法庭就出晒醜
一件中二病野人出去文明世俾人撚到體無完膚
返去水簾洞食下蕉打下飛機算啦
世界冠軍唔係for垃圾的
決定權係佢度咪可以咁
但係香港決定權係班垃圾到你都吹佢唔漲咪任佢遊花園唔駛理你yes ni question
https://www.youtube.com/watch?v=Pl1AR2aytsw
孫楊:清者自清, 再游快就能喝到洗腳水
睇下佢祖國照唔照佢, 照佢的幫佢轉做偽人應該唔會餓死
揚名海外
丁蟹自辯咁樣
依條友真係癲癲地日日一個不可一世既柒頭樣
黨最中意充公
佢真係當佢d尿有寳
根本有封信佢就已經無得拒絕,最多之後去投訴佢
其實法律團隊好撚大責任

大概會問d咩,行點樣既邏輯,答野越簡潔越有力,各種問問題既角色認知,尿紫楊牛屎佬唔識,律師都要識啦下話,肯採下排都唔會攪到咁放飛自我啦下話

一係尿紫楊俾人刷下鞋就請班騙子律師

一係就強國律師普遍都仲係咁鳩未見過世面

兩者都好撚大可能
你睇下紫尿自大到咁 會唔會肯聽班律師講要點做
尿紫楊聽律師講就唔會柒出國際啦
689都有用依招
應該就係綵排左佢老母先咁大份稿 jer 住要讀哂佢
人地問問題唔比佢讀稿佢就好似答錄機咁跳制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞