孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
衝出黎俾人block
佢真係以為睇緊九品芝麻官
你望下香港大學啲支那教授先啦
一樣講錯哂啲英文
因為佢地習慣左答咩都係想打壓中國人個套 以為煽動到人就得
咪聽條紫尿鳩up啦,根本人地有show證件,係收收下樣本話「俾人影左幾張相」就改變主意玩野,自己攞黎:

‘The DCO, who was already known to the Athlete, having previously collected samples from him, presented him with a copy of her IDTM-issued ID card, and a generic Letter of Authority from FINA to IDTM. This letter stated, inter alia, that “[IDTM] is appointed and authorized by [FINA] to collect urine and blood samples from athletes in the frame of the doping controls organized as part of the FINA Unannounced out-of-Competition Testing Programme”. The DCA presented the Athlete with his government-issued ID card. The BCA presented the Athlete with a copy of her Specialized Technical Qualification Certificate for Junior Nurses (the “STQCJN”).‘

根本自己攞黎,人地已經就晒佢,我估正常要攞埋尿液樣本,不過紫尿話信唔過攞樣本team個男性,結果剩係攞血液樣本都俾佢玩野破壞埋
柒左就柒左
唔好唔認
睇完寄生蟲個韓妹翻譯以為專業翻譯會仲勁
佢老母成個丁蟹打感動咁款
十成十係
你睇個翻譯成副自出先入你打我丫笨既格
仲有連把口毫無半點唔好意思既答覆
只有平時幫支那官做開野既人先會咁既衰款

因為即使同樣係大陸人 一般私人翻譯去到呢d場合都唔會無禮貌成咁
我柒咗了好對唔住
加長版睇唔到了
孫楊個translator 啲 chinglish 真係呢
有埋字幕 可以當電影咁睇
佢個翻譯真係專業?
中國特色社會主義既答題同思考邏輯
個tone同狗會 / 狗官講野一模一樣,
問非所答、似是而非、遊花園
係都唔答yes or no, 而係解釋佢背後個原因, 想d人因為個原因而可憐/同情佢地

ps: 孫楊笑笑口答非所問個樣同林鄭一樣樣, 覺得自己表現得好自在
單機連登啦你
可能因為讀完legal tran覺得有興趣掛
好多係入政府做EO
做過一間細行 黑歷史
花9個鐘睇呢班柒人出醜
不如睇下人地份報告好過
有曬法庭片睇,孫楊連spin去「受到法庭不公平對待」呢個藉口都無埋
滿口謊言
死兜爛兜
當年民革已經將最好既知識份子處決晒
留返既一係小部份啞忍求存既人 其他大部份都係孫老母呢D咁思想扭曲 妄自尊大之輩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞