孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
咁佢真係吖嘛
咁佢真係吖嘛
連李文亮死咗,佢都話政府冇做錯
點解第三條片冇事
屌你 幫件white trash nathan rich擦view?
The YouTuber Who Sold Himself To China - Nathan Rich
https://www.youtube.com/watch?v=GvDbOGPirso
佢唔係屈檢驗人員冇文件,係質疑identity 文件唔合資格
佢話當時主檢就有IDTM卡,另外一個係show護士證,一個show身份證,所以唔係合資格檢驗人員

不過有個Project manager出來做證嗰陣話只要一個人有都合乎IDTM指引,所以點講都好,酸羊都冇得打呢個point
我明呢件事係點

但佢個冇委任證比喻,係老屈全team人都唔符合資格
然而主檢有晒所有符合要求嘅文件,根本唔係警察冇委任證就搜屋嘅問題
睇到好老尷
柒到爆
真?以為睇緊笑片
9唔撚搭8
呃下支那豬就得
上到庭捉個稻草人出黎打有鬼用咩
終於睇曬~~笑爆嘴~冇啦啦叫條友走入去翻譯~佢真係覺得法庭係可以隨意叫人出嚟㗎咩?

佢老母同丁蟹一鳩樣。講到自己個仔打爛個樽係好合理。就算DCO佢地幾唔專業都好,都唔係原因可以打爛個樽。大媽真係大媽~
薛丁格的貓
打開個箱發現隻貓死左
就話係你打開箱既手法有問題
講到好似唔打開就唔會死
搵第2批人check咪又係咁
佢老母應該係鑽研量子力學
我的確有打爛個樽,但重點唔係喺呢度,呢件案嘅重點就係,浪子回頭金不換。
中国人永遠都唔可以直接回答問題,乜鳩都,是這樣的,是你老母咩,答你就答啦!

之後又話比媒體抹黑有幕後黑手操縱輿論,同中共啲招一鳩樣
典型中國人真係好撚煩
答yes no question都可以講咁耐
同人講嘢好似係同自己講嘢咁
唔怪得輸
佢老母讀謞 但人哋唔受
睇得唔清楚有野想問:
佢話個主控官帶多左兩個人去
而個兩個人一個係得張護士證,一個就得張身份證(記錯左既話唔好意思,冇細睇)
姐係佢地得張類似搜查令既紙
其中一個仲要影佢相 非常唔專業

咁佢係一定唔可以拒絕?畢竟有兩個三唔識七既人係度wor
咁佢質疑樣本可能會比人調包呢樣野既情況合唔合理?

定係佢只可以係事後投訴?

Btw佢同佢媽話有片,點解個court又唔播黎佐證既
永遠都話有野要澄清,實情就係作篇故仔+一大堆歪理去合理化自己。當然外國唔會受呢一套,唔會比佢地係度9up,但支那畜就會覺得比人迫害,內有冤情咁
仲要恥笑樣擺明覺得條大陸仔堅on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞