孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
有無運動員巴絲睇完好嬲?平心而論,孫楊有咁既結果真係自己攞嚟,一方面話全世界蝦佢呢個世界冠軍,佢係呢個聽證會又係啲咩表現,一副I don’t fucking care 咁樣
,孫楊不配做運動員
成件事根本就係孫做到一半發現唔對路所以搵籍口發脾氣,阻撓,應該係有人半路提出如此on9方法,所以搞成咁

所以問題從來唔係個3個人到,因為就算個2個沒證,但佢地仲係有足夠證明佢地係合法藥檢派黎,姐係話開門個下表明左我地黎拎野你點都要比我地,你理撚得我搵龍心定林奠黎抽血抽尿?你只需要乖乖比我地,過左檢查你就實至名歸。

依個係好簡單既道理,你要參賽,就要接受依d規例,唔係你話改就改,控方就係咬住依一點,都問左藥檢班人正常有一份證明已夠,唔洗3個人獨立有(不過佢補充3個人獨立有係最好既做法)
孫楊是棄車保帥。佢有食藥, 抗檢而停賽,失去那次比賽獎牌。但如果查出禁藥,會失去曬獎牌和贊助甚至賠錢,嚴重好多。
如果個翻譯考DSE唔知有無4
身有屎先咁
真係呃咗我成個鐘頭睇晒段片,

成個過程自己大中華膠上身, 盡力諗辦法為佢兜, 但係冇辦法, 佢真係豬兜

就算假設成件事都係屈鳩佢, 咁樣嘅準備就上嚟, 真係抵俾人屈. 一啲說服力都冇. 完全係大陸果套自圓其說. 同佢啲外交官一啲分別都冇 ( 佢哋係咪睇得太多外交官講嘢 )

喺嗰個時候我淨係突然間諗到, 佢係咪應該要同個法官講, 呢件案嘅重點係浪子回頭金不換
收皮啦,柒頭皮
1.護士只得護士證 冇反禁藥組織證合唔合理唔知,始終我唔係體育界人士
如果對比佢係警察 係幾冇人權,而你想質疑個份警察通例都係佢寫
但人地冇逼你參加 普通人被警察查係被逼咁濟,唔可以禁用返警察既情況

2.個樣本箱係只可以打開一次個隻

3.個庭咪問佢以前你唔質疑?驗過你六十幾次
咁當然logic上你可以話 幾時質詢都得,你說服到D官咪得
同埋都係個句,冇人逼你參加奧運,返中國遊水囉
只可以事後投訴
覺得問果位思路好清楚,完全唔會俾人遊到花園
尿檢嗰個有身份證就得 睇嗰個尿紫楊痾尿洗唔洗考牌啊
警察使乜証 我話係就係
傻仔酸羊
同意藥檢後開始緊又要中止
個箱只可以用一次
佢咁有經驗仲有係個時間上質疑?
播片岀黎點知段片有無剪接做假?
法官會影響判斷,如果係檢查過段片獲准我相信會播
睇黎都浪費青春
https://youtu.be/T70w2SUBsFY
得一間廠出
閂左無得再開
要用間廠provide既工具先可以cut開佢
每set樽都係獨一無二既number
點調包
一件大陸仔加一件大陸婆

點解班大陸喱成鳩日係到砌字辯駁,會以為呃到人?

同香港黑警一撚樣
個一刻佢反左檯毀滅政據已經
話人唔合資格,乜乜柒柒,你可以事後投訴,告9佢
人地錯唔代表你就一定啱
基本邏輯都唔識
根本就係丁蟹真人版
笑撚死 上微博班小粉色情都屌9孫楊
屌 level2 都未必有 讀又讀唔正
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞