孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
禁賽8年
對支那人嚟講囂都唔係問題,
最大問題係佢運動生涯基本已完,無曬利用價值。
我鳩帶條友黎法庭做翻譯就得

你個職員無證黎抽我血就唔得
啱,佢只會越搞越難堪
時間線係點? 啫話冇證 又比佢抽血 抽完就唔俾人攞走血?
Push.
其實係咪拍緊節目呀,所有人d 反應、鏡頭擺位都好似拍緊戲,事前唔知的話以為睇緊電視劇
孫楊都識問人攞委任証黎睇 班狗識show pass未?
質素低撚到
成班睇風向做人

唔怪得YOUTUBE 段片 一隻5毛同粉紅都無
真係好撚on9
心都涼曬,垃圾支那蝗蟲抵死
以後想飲佢啲洗腳水都飲唔到囉
痴撚線,尿紫楊乜唔係國寶運動員咩,黨連一個似樣d嘅翻譯都唔幫佢搵返個? 雖則我認為口音唔太重要,不過個女翻譯口英文真係好令我懷疑佢到底有無能力係庭上做到準確翻譯

btw, 見到尿紫楊老母作供詞就知點解孫楊性格咁差,作供時唔正面回答又想講d對自己有利嘅野,真係以為自己係律師咩,呢兩母子真係極品
支國肯定知輸硬, 費撚事理
反正condom一大堆, 唔爭嗰一個
如果中國係一個人
孫楊就係人格化既中國
已成condom
老了 28歲已成 condom 中國反正可以製造下一個紫尿
太長睇左十幾分鐘尿酸楊答辯,如果...佢真係事實陳述
初時係配合抽血採尿液,後來發覺唔妥要覆核相關人員身份
對方未能出示證明文件,尿酸楊先改為不合作
依佢講法又似乎合理,除非佢9up,其實成件事柒係邊度
呢個真心黑人問號
我打電話比警察,但我無報警。。。。
你打比警察吹水架?
佢個邏輯報警係拉人,唔可以拉自己/查自己
"人黎,同我拉佢出去打"一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞