孫楊聽証會災難級表現

840 回覆
1505 Like 14 Dislike
抽血有護士證
連中國反興奮劑總局其實都係要求抽血既要異地
孫楊隊人一路咬住以點,但WADA問一句,如果你話抽血既因為無牌而無效,咁所有中國反興奮劑總局驗既野係未全部無效,之後個證人靜左

話係就姐係話中國反興奮劑總局無撚用,個官邊度食得起
話唔係姐係個論點根本唔成立
我睇完
總結
支那人真係好嘔心
玩法律 無恥辯解
講大話時心安理得
又唔讀書 又鐘意出貓
「北京人」係最核突嘅人種
我冇追開呢單新聞,點解佢地死都唔肯睇片?睇sy 所謂嘅證據?我諗咁樣sy死得重快
wada既傳譯點解要幫佢兜
成件事 就係一開始 尿紫揚 ON9 比人抽左血
後尾 知衰 就搶文件 同打爛樣本
諗住毀屍滅積 ,再編個故事出來證明自己幾公義

留意返,佢老母無背稿
純粹潑婦罵街,當左仲裁庭係清朝宮庭咁做

結果仲裁庭個報告直接話佢老母係最倒米果個
一話熱普城即刻有五毛武漢肺炎患者係到吠
孫楊個隊太串,本身你話要證我覺得合理,佢誇張到話冇證之下,已經檢測嘅樣本=冇效太誇張,結果俾對家搵翻同一個位入
你指第一條片一開始?

嗰個位可能係諗緊點幫佢改靚先譯姐

之後嘅即時傳譯好正常
緊係無啦
一個政權凌駕法制嘅國家 法律只係一種工具
中國嘅環境就係只要唔好掂到共產黨呢個glass ceiling你打橫黎行都得 孫楊咪就係呢種畸型系統下嘅產物 以為自己拎咗幾個金牌大撚曬
一喺西方法律制度下就現曬形
個judge問得佢好岩 一直用自己嘅理解去interpret件事 有無諗過自己嘅理解係錯誤
二黎極不尊重甚至可以話蔑視法庭 以為呢度可以自出自入咁 西方法制一切都係講規章出處前例同邏輯 無人同你講感情 覺得突擊檢查嘅人員對佢不利 但提出嘅理據過份主觀 就話人地唔企佢個邊
加埋無啦啦叫個不知名人入黎 WADA啲人都睇唔過眼 出面要求20秒搞清楚發生咩事 啲用語同個男翻譯天同地比
紫尿咪繼續覺得自己好委屈 繼續做媽寶 又要參加啲國際性比賽又要套自己嘅野蠻人做法落西方價值度 而家咪含囉
你直接咁諗
WADA班律師見到孫楊果邊嘈撚到仆街
同自己華人果個manager講,不如你拍硬檔過去幫手翻譯埋佢,班撚樣好煩
manager覺得咁又係所以頂埋佢

講真WADA個manager算係咁,如果照孫楊講既野100%翻譯既我幾有信心CAS係判永久禁賽
其實都好睇係邊個主場
記得傻強個次去開區議會都一樣比主席撚到成隻狗咁

香港真係做記者而唔係做維穩個班
其實都已經識點應對班狗官啦
sy個翻譯去左邊?
個女翻譯可能真係太攰啦,譯得好差,sy老母答咁長個段,個翻譯有責任翻譯出黎,而唔係就咁濃縮代佢答“yes”
用大陸個套辦論,到外國死硬啦
translator 咁撚唔中立都得?
孫生應該好似ISIS 頭目咁拉隊走人呀嘛
最勁就係孫楊律師無視CAS要求唔可以影響證人
血檢同尿檢官已經用到“concerned for their physical and economic well-being, and for the well-being of their family members”
講到明已經比人恐嚇緊

孫楊重on99公開曬全部資料上微博,想叫班on9 Fans懲罰佢
結果出黎結果未就係仲裁庭覺得你唔尊重法律程序,就算三個藥檢既人唔知點解推翻曬全部供詞,仲裁庭都會覺得全部都係恐嚇而變所以唔理
抵死
屌你駁唔倒呀?搞十幾年維穩
大陸好多做假,  軍人運動會 野外定向, 重要坐車出貓.
睇到好炆想打爆個moon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞