連登J-POP音樂討論區4

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
真係得矢井田瞳未聽過。
以前紅架
風格似椎名搞到椎名休業成年
佢個年就係咁上位
個時呢4個就係emi 4大
我身邊反而幾多人聽日本band
好多人都有聽oor
我成日講日本band都未比人話過毒
同埋有啲fd係live度識
我都係 追j rock band都識唔少朋友 有班仲好frd一齊飛去日本睇
我日韓都聽
好葡萄
sameeeeee 有時仲會識到日本fd
平時明明好摺但係睇live好易識到fd
葡萄+1
身邊得一個女仔fd聽
我日文比較多 韓國多數fd介紹k-pop多
不過我麻麻地k-pop
得2個friend聽
之前3支棍係英國睇oor 諗翻起都幾開心
oor簡直悲劇 前幾年黎hk開tour未入坑
上年做Ed Sheeran演唱會嘉賓諗住睇到live 偏偏中左day2 淋足2個鐘頭雨 乜柒都睇唔到 直頭想喊
今年諗住試吓單丁去日本睇live 撞正武肺 好撚悲劇
Bro 你好撚慘oor係我精神寄託 如果我係你我可能會抑鬱btw祝你早日睇到livetaka真人真係唱到bluray live嗰個level架再加上現場氣氛諗翻起都扯扯哋
米津新碟已出
冇嘢ge j返d live 當睇住先
Btw oor新歌風格真心唔識欣賞 都係鍾意有日文歌詞多d
最愛 Wherever you are nobody’s home
大家一齊衝跳mosh堅係好正 個氣氛好好
我哋都係好偶然網上識 好彩幾個人都係黃🤪
試過一條友去住hostel,發現同房有個日本姐姐都係fan,嗰時淨識五十音,兩個人睇完live靠google translate,手語,小學生level日文英文傾足一晚
咁真係慘啲 一齊去過live追band嘅香港女仔 我有6個
最愛キミシダイ列車 皆無 カラス
以前有少少中二又有後生仔種熱血feel好撚正
新碟pop得嚟好普通冇乜風格
好正
我住禁多次hostel都未撞過fans
不過我有玩twitter識好多邦ロック勢日本人
記得著band tee or戴band周邊上身 多多少少都可能有!twi就睇多 無咩點識人 巴打日文好勁?
已經長期著band T
唔算好勁 我冇正式學過不過有n2 叫做傾下計都冇乜問題
twitter你整個日タグ就識到好多人
#日曜日だし邦ロック好きな人と繋がりたい 之類 逢星期日都好多人整
近排迷上咗欠落オートメーション
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞